Az iPhone 11 árát vajon befolyásolhatja majd, ha márciusban tényleg kijön egy budget iPhone?

1-es, ne a saját preferenciád felől közelítsd csak meg a dolgot. Egy galaxy sII-t használ (9 éves telefon ba meg!!!!) iskolapéldája annak, hogy addig használ egy telefont, míg teljesn használhatatlan nem lesz kb. Nem addig, míg jön egy új, vagy már nem elég "menő". Magyarul neki olyan kell, amit kiba hosszan támogatnak. Az iphone meg pont olyan, hiába drágább. (Meg amúgy is szerinted mennyit lehet kihasználni az androidból egy 9 éves készülékkel? Mi hiányozna neki abból, hogy fúúú ANDROID, szerinted?)
Valamennyit amúgy lehet megy le, mert természetes, hogy mindennek csökken az ára (bár, ha azt nézzük a forint nagy szarban van és egyre nagyobban szóval csoda, hogy még nem drágult minden inkább) de ilyen alapon, akkor márciusban mindjárt szeptember és akkor meg megint jön egy új, ami miatt lentebb megy stb. Ha van rá, akkor vedd meg, aztán ne nézegesd inkább. Ha véletlen meglátod, hogy olcsóbb, akkor meg örülj neki, hogy azért a 10-20 ezer forintért, te már hónapok óta örülsz neki...

Nem tudod mire kell neki. Nem tudod mennyi pénze van. Leírta, eddig nem használta ki, az utóbbi időben felmerültek új igényei a telefonját illetően. Valamiért úgy döntött iphone-t akar.
A kérdés a kinézett telefon árának várható alakulására vonatkozott. Nem arra, hogy vegyen/ne vegyen, milyen szart vegyen helyette. Értem én, hogy fáj neked, hogy valakinek van 300 ezer forintja valamire, amit ráadásul lehet "ki se fog használni", de az élet. Ilyen. Nekem most épül a 150 négyzetméteres házam. Három tagú család vagyunk és nem is leszünk többen. Elég lenne 80 m2 is, de van rá, meg jobban szeretnénk nagyot. Más meg épít 300 m2-t ennyi főre aztán kergetőznek benne. Ez van. Kinek mire telik, mire költi el a pénzét. Lehet szerinted felesleges, de hát ilyen az élet.

"Értem én, hogy fáj neked, hogy valakinek van 300 ezer forintja valamire"
Tévedsz, nem fáj, nekem van a többszöröse is.

Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!