Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Titeket ez nem zavar?

Titeket ez nem zavar?

Figyelt kérdés

Vettem egy OnePlus 7 pro telefont.

Sokan észre vették hogy új tekefonom van,és megkérdezték,hogy milyen telefonom van ? :D

Mondom nekik: OnePlus 7 pro

Erre csak így néznek,és megkérdezik,hogy az milyen márka,és azt hiszik,hogy a legszarabb kínai telefon mint például homtom és társai.

Titeket nem zavar hogy ilyen tudatlanok az emberek?

2020. jan. 25. 10:30
 1/9 szántóvető ***** válasza:
100%
nem mert nem az én telómról van szó(meg amúgysem érdekelne,sőt szívesen választok olyan amit kevesen ismernek.)de ha ez téged zavar akkor vehettél volna samsungot.
2020. jan. 25. 10:33
 2/9 anonim ***** válasza:
100%

nem, mert ha drágább telóm van legalább azért nem izélgetnek, hogy hú meg há neked van pénzed ilyen drága telefonre.

erre csak annyit szoktam mondani, hogy annyiba került mint neked 3 havi cigipénzed. és akkor kuss van :D

2020. jan. 25. 10:40
 3/9 anonim ***** válasza:
100%

Nem, mert ez is egy használati tárgy, szóval én használom és nem azért veszem hogy kitűnjek a többi ember közül.

Más véleménye meg nem érdekel ilyen téren, mindenki vegye amit akar.

2020. jan. 25. 10:42
 4/9 anonim ***** válasza:
100%
Nem zavar. Nem érdekelhet mindenkit az elektronika. 1+ semmi marketinget nem végez az országunkban, így méginkább érthető, hogy az átlagemberek nem ismerik a márkát.
2020. jan. 25. 11:27
 5/9 anonim ***** válasza:

Ez is zavaró, de az méginkább amikor az embert azért csesztetik mert drága(drágább telefonja van.)

“Minek annyi pénzt kiadni érte”

“Én soha nem adnék annyit egy telefonért”

“Annyiért már autót kapsz”

Minden évben megkapom a hasonló mondatokat kollégáktól,barátoktól, sőt mostanság még a családtagoktól is. Csupán azért mert minden évben megveszem a legújabb iPhone-t..

Az emberek már csak ilyenek...

2020. jan. 25. 12:01
 6/9 A kérdező kommentje:

Mindenkinek köszönöm a választ! Ment a zöld kéz :)

Vettem egy adidas NMD R1 cipőt,mert nagyon megtetszett,és már amúgy is régóta szerettem volna,megkaptam,hogy Úristen de drága stb...

Beismerem,hogy nem olcsó,de eddig csak 10.000 es nike cipőm volt,örültem ha 1 évet kibír,ez megvan féléve és semmi nem kopott el,még mindig kényelmes, nagyon tudom ajánlani ezt a cipőt.

A Nike cipőim félév után már úgy néztek ki...

Pedig vigyáztam rá!

Valakik leragadnak ott hogy olcsó és kész.

Vissza a telefonra!

Mindig is olcsóbb telefonjaim voltak 20-40 ezer forintig költöttem rá,de mindog belassult,és elegem lett.

Hát a 1+7 pro nagyon gyors, szerintem ez még 3 évig simán megállja a helyét.

Sok embertől megkaptam még azt is, hogy:

"Még ha nekem lenne ennyi pénzem,akkor se költenék rá"

Nem értem a buta embereket.

Mindenkinek más a fontos.

Valakinek az, hogy a legújabb telója legyen,valakinek meg az,hogy a legújabb kocsija legyen.

2020. jan. 25. 12:40
 7/9 anonim ***** válasza:
Én valószínűleg megkérdezném, hogy ismerik-e a márkát, ha furcsán néznek, és ha nem, mondanék róla pár szót. A Xiaomiról sem hallott senki pár éve, ahogy a Huaweiről sem. Amúgy nekem Samsungom van.
2020. jan. 25. 13:17
 8/9 anonim ***** válasza:

Ez csak egy bizonyíték arra, hogy sokan leszarják, neked milyen telefonod van.

Még egy autóban sem vagy senki, hiába pöffeszkedsz, mert az emberek csak azt látják, hogy elsuhan egy autó, esetleg azt még megnézik, de a benne ülő pofa sokszor fel sem tűnik.

(Nem mintha én nem autóval járnék, nem is néz ki rosszul, csak nincs értelme felvágni rá.)

2020. jan. 25. 13:27
 9/9 anonim válasza:
56%
Kitérdekelszte.
2020. máj. 16. 06:01

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!