Titeket ez nem zavar?
Vettem nem rég egy drágább telefont (160.000) és mondja mindenki,hogy ennyit nem ér,és,hogy az 50 ezres is tud annyit....
Meg,hogy minden gyártó ugyan azt rakja bele pl ugyanazt a kijelzőt,hogy akkor minek veszek drágát?
Mi erről a véleményetek?
Hát a Xiaomi elásta magát nálam.
Például a Redmi Note 5 = Iphone X
Redmi Note 8 = Huawei P30
Redmi Note 7 = Huawei P20
Miui egy reklámos felület.
Lehet,hogy ár érték arány bajnok de inkább veszek egy Samsungot vagy Huaweit,OnePlust azok legalább nem koppintják le más gyártókat
Szóval Xiaomit a hátam közepére nem kívánok.
az egy jó teló,egyértelműen jobb mint a feleennyibe kerülők.hol vetted?ilyet nem látok itthon ennyiért csak a sima 7-et.ilyet tudtál volna még venni csak itthon drágább:
amint látod egykutya,mindegy hogy oneplus,mi9 vagy ez.
Látom, szépen leírod a Xiaomi telefonokat...
Írod: mikről, miket copyznak le...
meg hogy "Miui egy reklámos felület." - amiben az a fura, hogy nálam sehogy sincsenek reklámok. Akkor hogy is van ez? Mi 9-em van, de üsse kp.
Amúgy meg Te tudod, neked kell telefon, nem nekünk (főleg úgy, hogy feleslegesen osztod az észt).
"Titeket ez nem zavar?"
Nem.
Sőt, ha itt nem írkálsz, soha meg nem tudtam volna mit vettél.
De így sem érdekel különösen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!