Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » IOS vagy vagy Android?

IOS vagy vagy Android?

Figyelt kérdés
Azon gondolkodtam,hogy ki kellene próbálni egy iPhone telefont,sose szántam rá magam mindig úgy gondoltam hogy nem ér egy telefon annyit amibe kerül,de annyira mondják az iPhone tulajok hogy baromi gyors még évek után is pörög,nem lassul be mint az Android,na meg ip 67-es, valahol olvastam,hogy az iOS nem tárol úgymond szemetet ami idővel rátelepszik a rendszerre,kérdem én,hogy az Android alkotói hogy nem tudják azokkal az előnyökkel felruházni a rendszert mint az apple az iost.

2020. jan. 21. 10:04
1 2
 11/15 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat,nem rég volt a kezemben egy iPhone 6s segítettem egy srácnak regisztrálni az app Store-ba,de öröm volt rajta bármit is csinálni mert baromi pörgős kis készülék,pedig a 6s már nem egy mai darab,én a 8 pluszt néztem ki magamnak,közel 20 év Android után ki fogom próbálni az iPhonet,egyszer élünk.
2020. jan. 22. 08:47
 12/15 anonim ***** válasza:
100%
Az jó, mert 12 éve van Android. :D
2020. jan. 22. 15:15
 13/15 A kérdező kommentje:

Na igen, nem jól fogalmaztam,20 éve vettem az első mobilomat,és mióta okos telefonom van csak androidos volt még.

Az első iphone meg 2007-ben jelent meg.

2020. jan. 22. 17:01
 14/15 Alex Fly ***** válasza:
100%

Tök jól hangzik ez az "optimalizálás", csak éppen egy nagy bullshit.

Egész egyszerűen arról van szób hogy az iOS az egy adott eszközre fejlesztett firmware, az Android pedig egy általános célú operációs rendszer, amit rengeteg hardveren futtatnak. Nyilván egy célgép egy adott feladatra mindig hatékonyabb lesz, mint egy általános célú szerkezet.

Persze Androidból is lehetne olyan herélt, csak a legalapabb feladatokra alkalmas forkot készíteni, amely az iOShoz hasonlóan működik -de ezzel pont az univerzalitását veszítené el...

2020. jan. 27. 17:07
 15/15 anonim ***** válasza:
100%

IOS: telefononként kell letölteni az adott támogatott készülék típusától függően, ezért nem teljesen fals a dolog.

Egyébként mindenki azt használ amit akar, ezzel nem akarom kisebbíteni a másik rendszert, vagy elvitatni érdemeit, hardverileg jobb áron is mehetnek Android-ok mint amilyen túlárazottan képesek eladni az iPhone-t - mondom ezt úgy hogy eddig csak egy iPhone SE készülékem volt és sose volt még Android-om.

2020. jan. 27. 17:16
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!