IOS vagy vagy Android?
Ha az iphone árkategóriájában veszel androidos telefont akkor az ugyanolyan jó lesz.
A márkahűség vallási kategóriájú kérdés vagyis az iphone fanatikusoknak csak iphone and android fanatikusoknak meg csak android a jó.
"valahol olvastam,hogy az iOS nem tárol úgymond szemetet ami idővel rátelepszik a rendszerre"
Ez NAGGGYON tudományosan hangzik, pont az ilyen hülyeségekkel lehet beetetni az egyébként hozzánemértő embereket... úgymond.
"pont az ilyen hülyeségekkel lehet beetetni az egyébként hozzánemértő embereket"
Mint amilyen te is vagy.
Egy normális Android se lassul be, csak nem a 30-40 ezres alsó kategóriát kell megvenni.
Android után az iPhone kínszenvedés. Pár helyen egyáltalán nem intuitív a felület.
Amikor 8 éve hallgatom, hogy normális már az android, és rég kinőtt a bajaiból...
Aztàn múlt héten vettem egy okoseszközt közel 150 ezerért, amiről csak utólag tudtam meg, hogy a menüje alatt android rendszer van, és görgetném a menüt, de persze csak receg össze vissza...
Na akkor igazán felbaszódtam, nem akarom többet hallani, hogy már nem szar, mert még mindig az.
Kinek mi. Csak azzal légy tisztába, kérdező, hogy az Apple felsőkategóriás telefonokat gyárt, ezért ne a Samsung Galaxy A10-zel akard összehasonlítani, merthogy az röcögni fog.
De pl a Galaxy Note 10, vagy az S10, vagy a Oneplus 7T Pro, vagy hasonló kaliberű Androidos telefonok nem döcögnek. Akadás nélkül működnek, gyorsan, és jól. Igen, ha tizedmásodpercekben fogunk számolni, akkor valószínűleg a legújabb iPhone gyorsabb lesz. De ha nem rakod őket egymás mellé, akkor piszokgyorsnak fog tűnni mindkét rendszer. És a 12GB RAM is elég lesz, hidd el :D
Plusz még kapsz olyan finomságokat, mint az S pen, a Dex üzemmód, vagy a Oneplus lekerekített 90Hz-es kijelzöje, a gyorstöltésről (a gyorstöltővel a dobozban) nem is beszélve.
"iPhoneal egyszinten lévő androidos teló sem olcsabb"
De, olcsóbb. Pl S10+ 80-90 ezer forinttal olcsóbb, mint egy 11 Pro Max. A szintet pedig ugyanúgy hozza.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!