Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Megéri még iPhone 7 Plus-t...

Megéri még iPhone 7 Plus-t venni? Pár évet még kibírna az a telefon? 18/f

Figyelt kérdés
Mostanra spórótam össze annyi pénzt hogy meg tudjam venni. Jelenleg iphone 5s-em van

2020. jan. 18. 12:27
1 2
 1/11 anonim válasza:
12%

Ne vegyel iphone 7-et .Nem jo.

Inkabb SE.

2020. jan. 18. 13:48
 2/11 anonim ***** válasza:
100%

És hogy jött ki neked az hogy a 7 helyett SE legyen kedves #1-es??

Nagyon régi Hardver van az SE-ben semmi pénzért nem szabad 6/6S/SE-t vagy az alatti iPhone-t venni már most!

Kedves kérdező!:

Még nagyjából 1,5-2 év az amit az iPhone 7 még támogatással, és hardveresen kibír.

2020. jan. 18. 14:11
 3/11 anonim válasza:
10%

Hagyjuk mar xd nekem is SE van egy ismerosomnek meg hetes.

Csak eltudom donteni akkor melyik a jobb.

2020. jan. 18. 14:37
 4/11 anonim ***** válasza:
81%

De figyeljél már ide!

Az egy dolog hogy neked SE-d van, de ahhoz semmi köze hogy jobb lenne a 7-nél!

Gondolom napi szinten még sosem használtál 7-et, 8-at vagy újabbat!

Az SE-ben régi hardver van és ennyi!

Kezdem sorolni:

Az SE-ben A9-es chip van míg a 7-ben már A10 bionic azaz egy generációval erősebb szóval már csak ezért jobb választás a 7!

Míg az SE-ben csak 2GB addig a 7-ben 3GB RAM van, ami azért jóval erősebb.

De itt tájékozódhatsz nyugodtan a kettő közötti különbségről (feltéve ha az angol tudásod a "Hello"-t meghaladja)

[link]

"IKSZDÉ"

2020. jan. 18. 16:19
 5/11 anonim ***** válasza:
Hosszútávra már nem éri meg, inkább Iphone 8, vagy használtan X, XR.
2020. jan. 18. 17:11
 6/11 anonim ***** válasza:
Ha mindenképp ios kell, akkor vegyed, ki fog bírni pár évet, csak nem lesz frisítése(2 éven belül leáll).
2020. jan. 18. 21:01
 7/11 anonim ***** válasza:
Én most vettem ősszel, amire én használom, teljesen megteszi, szép képeket csinál. Szerintem teljesen felesleg 150 felett venni telefont, nem is tud annyit egyrészt, de ha tudna, akkor se használnád ki. Egy átlag ember mire használja a telefont? Kommunikációra, esetleg játékok, fényképezés, a 7 plus bőven megteszi, elég jó a képernyő felbontása is. Felesleges 8-ast venni, mert az kb. tök ugyanaz.
2020. jan. 18. 22:09
 8/11 anonim ***** válasza:
Egyébként én nemrég cseréltem le a 6 plust, pontosan nem tudom, mi baja lett, de mondták az üzletben is, hogy nagyon erős telefon [volt 5 évig]. A régi széria sokkal masszívabb szerintem, mint az újak. A 6SE se rossz, de az irtó pici szerintem, inkább játéktelefon.
2020. jan. 18. 22:11
 9/11 anonim ***** válasza:

Nekem is SE van, az új iOS-szel elkezdett lassulni, meg néha fagyogat, laggol. Valamikor az alsó eszközkezelő sávot is sokszori felhúzás után sikerül csak előhívni, netezés közben meg fagyott már le, és volt, hogy minden előjel nélkül bezárta a safarit.

Szóval SE semmiképp nem éri meg, újonnan amúgy is 100 ezer Ft körül van, már ahol van még megmaradva. Használtan egy jobb darabot esetleg 30-40 ezer körül, de még így se vennék.

Iphone 7 szintén nem mai, egy évvel újabb az SE-nél, azt se venném már hosszútávra, sőt még a 8-at sem már.

Szerintem az XR-től felfelé érdemes gondolkodni, ha új iPhonet akarsz venni. Az XR 180 ezer forint körül megéri, a mostaniak közül a legjobb ár/érték arány.

A legjobban viszont akkor járnál, ha megvárnád a a márciust, vagy áprilist, amikor kijön az új iPhone, valószínüleg iPhone 9 nèven. Az 4,7 colos lesz A13 procival és jobb kamerával a 8-hoz képest tán olyan 150 ezer Ft körül. Ha nem is jön be majd neked ez a készülék, akkor is érdemes a megjelenést megvárni, mert ez lentebb fogja vinni a többi iPhone árát is vélhetően, és lehet, hogy az XR addigra 160 ezer Ft körül lesz, annyiért meg tényleg megérné, vagy az XS is olyan 180 körül addigra. Azok pedig még 3-4 évig jó telefonok maradnak és még 2-3 iOS-t megkapnak simán.

Ha meg szeptemberig a tudnál várni, akkor meg teljesen új iPhone generációk jönnek, várhatóan 5,4 colos 6,1 és 6,7 colos. Ott aztán tényleg adott a választék.

2020. jan. 19. 12:34
 10/11 anonim ***** válasza:
9-es, hol láttál 180K-ért XR-t?
2020. jan. 20. 22:00
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!