Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Iphone 8 plus kijelző csere? SOS!

Iphone 8 plus kijelző csere? SOS!

Figyelt kérdés
Betört a telefonom (iphone 8+), szeretném megcsináltatni. Találtam utángyártott kijelzőt 14 ezer forintért. Szerintetek megéri utángyártott kijelzőre kicserélni, vagy vegyek inkább eredetit (35 ezer korül)? (annyira nem vészesen zavaró mert alul repedt be, de mégis idegesít)

2020. jan. 14. 17:42
 1/5 balint129916 ***** válasza:
100%
Ahova én vittem szervízbe, ott alapból utángyárott kijelzőre cserélték (iPhone 5s) 13 ezer forintért. Tökéletesen működik, minden rendben van vele.
2020. jan. 14. 17:52
 2/5 anonim ***** válasza:
100%
Ha használható én nem bontanám meg
2020. jan. 14. 17:52
 3/5 Trevor. ***** válasza:
100%
Még pár évig kap frissítéseket a telefon, szóval ha amúgy meg vagy vele elégedve, érdemes lehet megcsináltatni eredeti kijelzőre. De ha annyira nem zavaró, rakhatsz rá üvegfóliát és használhatod tovább ilyen állapotban (és így a törött üveg nem tudja megvágni az ujjad).
2020. jan. 14. 18:33
 4/5 A kérdező kommentje:
Mindenképp akarom még használni két évig, de lehet veszek rá egy “3Ds üvegfóliát” mert annak fekete az alja, és a képernyő széleit is fedi. Ujjamat nem vágja meg, éppen hogy csak berepedt, viszont a szememet nagyon zavarja
2020. jan. 14. 22:51
 5/5 anonim ***** válasza:
100%
2020. jan. 16. 19:41

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!