A használt telefonoknál benne van még mindíg a rizikó hogy letiltják mert nem fizeti az előző tulaj a részleteket?
“ Ha van számla, nincs gond.”
Miért, a részletre vett telefonra talán nem adnak számlát? Észlény.
"“ Ha van számla, nincs gond.”
Miért, a részletre vett telefonra talán nem adnak számlát? Észlény."
Amin a teljes vételár megfizetése szerepel.
Észlény.
"A használt telefonoknál benne van még mindíg a rizikó hogy letiltják mert nem fizeti az előző tulaj a részleteket?"
Ha a tulajdonos szolgáltatótól vette, RÉSZLETRE, és MÉG MINDIG fizeti, akkor igen, benne van a rizikó.
Ha már kifizette, nem fogják letiltani.
Telekomnál vagyok előfizető, és online rendeltem telefont aláírva újabb 2 évet hűséget, illetve 2 év részlet van így a telefonon is. Számla nincs a telefonhoz, szerződéseket és garanciajegyet pedig úgy lehet letölteni a Telekom oldaláról.
Olyant lehet csinálni, hogy ki lehet fizetni egy összegben a részlet fennmaradó részét. Mi is így csináltuk, mikor az exem költözött és a számát a saját nevére íratta, (addig mindkét előfizetés az én nevemen volt)
Ilyenkor meg adnak a kifizetésről számlát, vagy ha részletre vették ugyanígy a telefont, akkor is úgy lenne érdemes elhozni, hogy az eladóval bemenni a szolgáltatóhoz, és ott a vételárból kifizeti előtted.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!