Új Samsung A50 vagy használt iPhone 7?
Nekem is A50-em van, és nincs bajom a kijelzővel, persze ez egyénfüggő (viszont sokminden mással igen :( )
Vannak a kijelzőnek is beállítási lehetőségei, mint a kékfény szűrő, vagy a képernyőmód ahol tudsz állítani a kép színhőmérsékletén, illetve érdemes használni az adaptív fényerőszabályzást! Azt soha nem értem, mikor este utazok a buszon, és némelyik kollégának csuma fényerőn van 30 centire a szemétől a telefon, bevilágítva a buszt. Nekem meg koppra leszabályozva.
Előbb utóbb meg mindenki átáll majd oledre, képminőségben, meg akkukapacításban sokat számít. Én nem cserélném le csak ez miatt, inkább állíts a kijelző beállításain!
Nekem Huawei P9 volt előtte, de 3 évesen az akku már nem bírta, erre rátett az is, hogy a munkahelyemen elég vacak a térerő, így a telefonnak is több energia kellett a hálózati kapcsolat fenntartásához (új akku, meg sajnos nem olyan mint a gyári). Ez miatt kellett vennem egy 20-as kártyát, mert a cég is ennél a szolgáltatónál van, és ők tettek fel jelerősítőt.
Az A50 viszont rettentő szarul kezeli a két kártyát, konkrétan sokszor ki sem csörög, csak jön az SMS-hogy nemfogadott hívásom volt.(most dobtam ki belőle a telenorost) Mobilnetes térereje is gyengébb mint a P9-é volt. Ahol azzal cégen belül tudtam még netezni, az A50-nel már nem. Legidegesítőbb meg az előlapba épített újlenyomatolvasó, ami egy rakás szar. P9-nek csak elég volt megérinteni a hátlapit és már nyitott is, egyedül a vizes újjra volt kényes. Ennél meg 10-ből 9-szer fel sem old, ahogy az arcfelismerés is hol működik, hol meg nem. Sokat chatelek párommal, és ilyenkor főleg idegesítő ha pötyöghetem be a kódot.
Beállításokban is volt olyan mi a P9-ben volt, ebben meg nincs.Pl ott tudtál alkalmazásokat titkosítani, vagy beállítani, hogy csak wifi-n menjenek, így pl nem tudtam olyant csinálni, hogy véletlenül youtube-al lezabáltatom a mobilnetet, mert elfelejtetem benyomni a wifi-t.
Fényképezője is vacak, sokszor nem képes rendesen fókuszálni, csak azt látom, hogy folyamatosan játszik a képélességgel, aztán vagy jó lesz a kép vagy nem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!