Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Milyen telót ajánlanátok, ami...

Milyen telót ajánlanátok, ami csajos?

Figyelt kérdés
Kifejezetten csajszis, de okos telót keresek. Most SE w910i-m van, ami nem túl nőies és helyette szeretnék valamilyet, ami kb. tudásban és árban is a w910i körül mozog. Előre is köszi!
2008. nov. 19. 14:55
1 2 3
 21/21 anonim válasza:

Szia!

Én is most ilyesmit keresek, én azt csináltam, hogy bementem az üzletbe, ahol szeretnék vásásrolni, elmondtam milyet szeretnék. A fent sorolt telefonok nagy része tényleg szép, meg csajos, de sajnos az üzletek nagy részében még/már nem kaphatók. Ott úgyis csak olyat fognak mutatni, amit meg is tudsz venni. Nekem mutattak egyet, amibe bele is szerettem, a Sony Ericcson w580i, fehérben. Nem túl cicamacás, de nőies és szép, okos is (nagyon szép a zenelejátszása, jó a kamera, jó tárhely (tudomásom szerint bővíthető), sok feljegyzés, teendő és telefonszám fér bele, és egy fórumon olvastam, hogy még léps-kilóméter-kalóriaszámláló is van benne - bár ebben nem vagyok biztos, még hivatalos forrásból is utána kellene járni, valamint szériatartozék a fejhallgató). Én hétfőn megyek, megveszem, a Sony Ericssonok meghbízhatóak és tartósak. Sok sikert a választáshoz! A hozzászólónak meg annyit, hogy a csajos telefonok vásárlóival nincsen semmi gond, a legtöbb diplomás nőnél is fontos, hogy hogy néz ki a telefon, amellett, hogy mit tud. Alapvető női tulajdonság a szépség, esztétikum keresése. Az, hogy benned nem találják meg a nők sem a szépséget, sem az esztétikumot - és ezért megkeseredtél - meg nem a mi gondunk! Üdv: egyetlenke

2008. nov. 22. 14:07
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!