Milyen telót ajánlanátok, ami csajos?
elolvastam.
akkor most idézem neked a saját kérdésed, mert úgy látszik már elfelejtetted:
"Kifejezetten csajszis, de okos telót keresek. Most SE w910i-m van, ami nem túl nőies és helyette szeretnék valamilyet, ami kb. tudásban és árban is a w910i körül mozog. Előre is köszi!
"
sajnos a betűtípust nem tudom változtatni, ezért külön leírom, az általad első helyen említett (majd később megerősített, a követelmény non plus ultráját):
KIFEJEZETTEN CSAJOS....most .... van, AMI NEM TÚL NŐIES..."
valóban írsz a tudásról is, de azért a lényeg a csajoson van..
amúgy mit gondolsz, a telefonod képességeinek hány %- át használod?
Köszi, hogy tudod használni a Ctrl+C Ctrl+V billentyűkombinációt. És megnyugodhatsz, nem csak cuki-muki hívások bonyolítására, sms-re és fotózkodásra, valamint nyálzenék hallgatására használom. Pontosan tudom a telefonom kapacitásait és igyekszem is kihasználni.
De hagyjuk is, elég volt a kötekedő és irigy magatartásodból...
kötekedő?
meglehet... de irígy?
ugyan mire lennék irígy?
nekem is van telefonom (mint szinte mindenkinek az rszágban), de bevallom, az eszembe sem jutott, hogy ennél a használati eszköznél bírhat is bármilyen fontossággal, hogy az nőies, vagy férfias...
most megtanultam - ha igazán trendi akarok majd lenni, akkor igérem, hogy nagyon fogok erre a fontos (sőt! kiemelkedően fontos) szempontra figyelni.
köszönöm végtelen türelmedet, köszönöm, hogy kioktattál arról, hogy mi az ami ma egy csajszinak (pasinak) igazán jelentőséget ad.
remélem, sikerül megtalálnod álmaid telefonját, és esténként a kicsinyke rózsaszínű párnácskára hajtva a fejecskédet, boldogan öleled magadhoz a helló kitty babáddal együtt azt az édi- bédi kis csajszis telcsit.
hát igen... amiki valaki elkerlülhetetlenül szembesül a saját ostbaságával - nos, akkor veszi elő a szekrényből az alpári stílusát :)
p.s.:
na, sikerült kiválasztani a legédibédibb kis cukicska, csajszis telcsit?
Kedves kötekedő hozzászóló. Miért kell minden szavába belekötni a kérdezőnek? Valszeg a "csajos" jelzőt nem úgy értette hogy legyen hello kittys illetve pink és hasonló színek. Vannak olyan nagy bumszli telók azok általában nem állnak jól egy nő/lány kezében.
És gondolom azért írta azt a "fogd be a ..." dolgot, mert már elege volt belőled. Elötte normálisan válaszolt.
Utolsó hozzászólónak köszönöm a segítségét, utána is nézek a telónak. :)
Utolsó előtti pedig: nagyon aranyos és igazán intellektuális vagy, ezt már látom. Köszönöm szépen, hogy átlátod a helyzetet és megvédesz. Úgy gondolom, nem bántottam őt, sjnálom, hogy a "fogd be..." dolgot kihozta belőlem, de nem birom, ha igazságtalanul bántanak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!