Milyen telót ajánlanátok, ami csajos?
sagem lulu castagnette :) nekem ilyenem van, kicsi elegáns ékszer, kicsit gyerekes, ugyanakkor nőies:)
mp3, blotooth, kamera stb...
és árban sem vészes
amúgy sagem 411i :) sok sikert
Nokia 5310 Xpress music: Kb fél éves telefon, 2 megapixel, 4 GB-ig bővíthető, alapból 30 MB. Ez az Xpress Music kifejezetten zenehallgatásra kitalált teló, de van sima Nokia 5310..
Nokia 6103: Bluetooth, Infra, VGA kamera, de nem bővíthető a memóriája és alapból kb 3 MB. Szal ez inkább csak telefonálásra alkalmas.
Nokia 6111: Ilyen van halvány rózsaszínes árnyalatban, Nemtudom hány megapixeles kamera, bluetooth, MP3 lejátszás, 23 MB alapból és nem bővíthető...
Azt elfelejtettem odaírni hogy az 5310 az piros-fekete illetve kék-fekete színekben van.
A 6103-ban van piros is és a 6111-ben is van az a rózsaszínes.
szerintem egy telefonnak lényegesebb, hogy telefonos legyen, mint csajos...
egyálatalán milyen a csajos telefon? akkor van fiús is? meg asszonyos, meg özvegyes, meg öregemberes?
esetleg magyaros, vagy pirézes is ?
Utolsónak: köszi, de nem kell okoskodni! A többiek megértették..
Köszönöm mindenkinek a válaszát.
hát igen...ez a baj, hogy "megértették"
ez a problémám.
amikor egy közönséges használati eszköz fétissé változik és az éppen divatos színű, alakú és állagú fontosabbá válik, mint a használhatóság.
van otthon csajos mikród, meg csajos távirányítód (hogy nézhesd az idióta sorozatokat..), meg csajos fogkeféd, esetleg csajos evőeszközöd is?
ha nincs, sürgősen szerezd be őket, mert még a végén a csajos barátnőid kibeszélik, hogy nem vagy elég csajos és az gáz lesz, mert nem tudsz majd talizni velük, hogy dumcsizzatok egy jót, miközben a mekiben eszitek a fini gyüli salit, pedig az olyan édi...
miért nem mered vállalni magad, miért akarsz tucatemberré válni?
ha holnaptól az lesz a csajos, hogy a telcsit (amelyiknek persze szigorúan pinknek és helló kittysnek kell lennie!)a bokához láncolva trendi viselni, akkor inkább törökülésben fogsz egy talit megbeszélni, csak nehogy ne legyél eléggé csajos?
tudod, ez olyan, mint amikor a bryan életében bryan kétségbe esve szól a tömeghez, hogy "ne legyetek egyformák" - a tömeg egy emberként és eufóriában üvölti:
"nem vagyunk egyformák"
(persze ehhez először meg kellene nézni a filmet...és főleg megérteni)
javítás:
bryan ezt mondja:
"nem vagytok egyformák!"
erre válaszol a tomeg egyemberként:
"nem vagyunk egyformák"
ne haragudj, nem lenézés részemről - csak vélemény...
tudod, szerintem, ha valakinek egy használati tárgy kiválasztásánál a legfontosabb szempont, hogy "csajos" legyen, az... szóval az eléggé egyszerű berendezkedéssel bír...:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!