3.4-4.6 inch közötti új, androidos telefon létezik?
Komolyan kérdeztem.
Nem találok ilyen telefonokat csak régi androiddal.
Létezik, mindössze 5 típus, de abból is csak 3, ami normális, nem noname:
Sony Xperia X Compact
BlackBerry KEYone
BlackBerry Key2
Viszont ha a használhatóság miatt kérdezed, akkor vedd figyelembe, hogy a mai trend azt diktálja, hogy a kijelző minél jobban töltse ki az előlapot, ezért olyan nagyok a mai kijelzők! Tehát optimális esetben az egész telefon csak pár milliméterrel nagyobb a kijelzőnél, így lehet a telefon nagy kijelzővel is akkora, mint egy régebbi telefon kisebb kijelzővel, de "bumszli" vastag kávával!
Igazad lehet. Nem számoltam bele a kávát.
Sony Xperia Z3 Compact 4.6 os kijelzővel volt 128*65*9 méretű. Ez számomra elviselhető volt. Ennél nagyobbat nem igazán szeretnék.
Ez a Z3C rommá tört és amúgy sem támogatta az új androidokat. Szóval mindenképpen váltani kell most :)
Pont a szélessége tetszett, mert kicsi a mancsom.
Majd fogdosok néhány telefont a hétvégén. Felmegyek valami városba, ahol ki van rakva néhány. Vagy Győr, vagy Bp. Majd nézek telefonos üzleteket. Ezeket kézben fogva jobb eldönteni.
Amit papírból vágtam ki magamnak itthon, azon az 5 col soknak tűnik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!