Iphone 6s-em van,9 honapja van meg és nagyon gyorsan merül. Valami tipp esetleg a merülés csökkentésére?! Valaki még van ilyen helyzetbe?
Vegyél egy normális telefont ami két napig birja.
Minimum 4000 mAh akksival, persze ettől vannak sokall nagyobbam és jobbak is.
nyugodtan rajta hagyhatod egész éjjel, nem lesz baja
én az összes telefonomat rajta szoktam hagyni éjszaka, még egyik sem döglött meg idő előtt
íródott arról rengeteg cikk, hogy mit kell és mit nem kell csinálni akku merülés ellen.
A legjobb ha a beállításokban megnézed az akku lapon, hogy mi használja sokat az akksit. Ha azon tudsz segíteni hogy ne használja, akkor ok.
Illetve néhány rendszerszolgáltatást lehet kikapcsolni.
De ahogy szavaidból kiveszem egész nap nyomokodod, úgyhogy sajnos nem nagyon fogsz tudni mit csinálni az akkuval, mert minden app intenzíven használja az akksit, illetve a kijelző is sokat zabál.
Én az iPad-el vagyok így. :DD
Attól nem lesz baja ha használat közben töltöd. (max kényelmetlenebb fogni)
Vehetsz még rá akkumulátoros tokot, de attól meg ormótlan lesz és mondjuk a déli töltést úsznád meg vele.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!