Samsung Galaxy A40-en Android 9. 0-nál a beállításokon belül hol kell bekapcsolni a LED jelzést?
Na, kérdező, adok neked egy megoldást, te döntöd el, hogy megfelel-e...
A led-hez legközelebb eső értesítési mód az egy app, ami rajzol egy kis vonalat a notch (értsd: bevágás, felül, ahol a kamera van) körül.
Vagy kirak egy pontot a kijelzőre, tökmindegy, ugyanaz a funkciója.
Ha beírod Play Áruházba, hogy "led notification", rengeteg ilyet fogsz találni.
Nekem ezt dobta ki elsőnek, jónak tűnik: [link]
Ha ezután mégegyszer kiemeled a kérdést, akkor pedig megyek és felkötöm magam egy gyorstöltővel.
Hát...igazán nincs mit. Kicsit fura, azt hittem már valakinek az eszébe jutott, meg is lepődtem, amikor visszaolvastam a válaszokat.
Próbálgasd őket, valamelyik biztosan meg fog felelni.
Már a 3. válaszban is volt kijelzős "LED"-es megoldás, csak a kérdező hülye ahhoz, hogy letöltsön s beállítson valamit egy YouTube videó alapján...
hja, akkoriban még nem tetszett neki a kijelzős LED-es megoldás, most már bejön neki..
"2/34 Kawoosh válasza:
... a kérdező az ELŐLAPI ledjelzésre gondolt, nem a vakura, vagy a képernyőre...
4/34 A kérdező kommentje:
Érthető normális magyar választ kérek. Köszönöm 2-es! Vannak értetlenek..."
ó, tényleg látom. (basszus, hogy lehetek ilyen?)
hát, gondolom, vagy nem volt egyértelmű neki, vagy rájött, hogy más módja nincs...
fura figura. :D
kérdező, hova jutottál, miért emelted ki újra a kérdést?
vagy csak sportként űzöd? :D
Van már válasz, megoldódott, vagy már másik telefon van azóta?
Ha még aktuális ( A30, A40, A50 ):
"Újabb kiemelés. Mi a helyzet?"
Nem mindenkinek gyors a felfogása ...
Még mindig keresi a LED-et a telefonjában.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!