Samsung Galaxy A40-en Android 9. 0-nál a beállításokon belül hol kell bekapcsolni a LED jelzést?
Szerintem meg inkább beléd kellene.
X-szer elvolt mondva neked, hogy az A40-ben nincs LED. Te ezt végre tudomásul is vetted:
"19/22 anonim válasza:
Szia! A40 készülékem van, még januárban vásároltam. Nincsen rajta led!
20/22 A kérdező kommentje:
Utolsó! Nagyon szépen köszönöm! Nagyon sajnálom. :/ :( "
Mégis egyfolytába belefutok ebbe a kérdésbe...
"és megint ki van emelve... :DD"
Nem mindenki úgy gondolkodik mint te vagy én. A kérdezőnek valószínűleg dunsztja sincs mi a külömbség a hardver és a szoftver közt (sokaknak pl. a wifi és az internet ugyanaz a fogalom). Gyanítom arra vár, hátha születik valami megoldás időközben. Hogy letölt egy appot, és lesz értesítési led a telóban, vagy ilyesmi. Annak idején hasonló apropóból sokan fűrták ki az iPhone alját, mikor a gyártó ben tett bele jack aljzatot a fülesnek, és elterjedt az a hoax, hogy benne van az aljzat a burkolat mögött, csak ki kell fúrni ott, ahol a régi modellen volt. És az ilyet inkább elhiszik sokan, mint azt elfogadják hogy nincs ott. Hátha tényleg van ...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!