Samsung Galaxy A40-en Android 9. 0-nál a beállításokon belül hol kell bekapcsolni a LED jelzést?
Kedves Kérdező!
Lehet kaptál már értelmes választ, nemtudom.
De én megpróbálok felelni a kérdésedre....
Na szóval az újabb mobilok kapnak értesítési led jelzést, ami nem a kijelzőben, vakuban jelenik meg, hanem a telefon felső káváiban, legtöbb esetben a mélység érzékelő mellett (egy led lámpa).
Tudásom alapján az A40 készüléked nem támogatja az eredeti beépített led értesítést.
De mivel nem tudom pontosan, ezért megtudod saját magad is tekinteni a beállítás keresőben ezzekkel a a kulcsszavakkal: "led jelzés" "led" "led értesítés"
...Ha a beállítások nem ad semmilyen funkciót akkor a készulek nem támogatja a led értesítési funkciót!
Ha szeretnél led jelzést (szimuláció):
-akkor google play-en simán le lehet telepíteni szimulációs színes "led" pontot, amit a kijelző fog szimulálni!
Nem létező hardverhez a beállítás sem létezik.
Ha nincs benne led, akkor beállítás sem tartozik hozzá.
14
Nincs benne, de ez neked már megvolt írva. Meg különben is... te látsz bármi féle led-et az elején?
Ilyen egy S9 eleje:
Az A40 meg ilyen:
Van elöl rajta egy szál kamera + a felső hangszóró...
Amúgy azon a papíron is mutassa, hogy mi micsoda, amit vele adtak... Led meg sehol sincs.
Látszik hogy nem Magyarországon élek. Ti több nyelvtant tanultok, mint mi. :)
Másba amúgy nem tudsz belekötni, azért emelted ezt ki? :) Vagy komolyan nincs annyi agysejted hogy felfogd, hogy az A40-ben nincs led? Az 5-ös leírta, hogy nincs benne led, majd a 8-as válaszomnál én is. Meg is vitattuk, hogy miért nem tettek bele, majd te megint megírod, hogy "Nem tudom, hogy van-e benne led.". Majd mikor belinkelem, hogy NINCS, lepontozol. Te szelektíven olvasol, vagy mi van?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!