Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Samsung Galaxy A40-en Android...

Samsung Galaxy A40-en Android 9. 0-nál a beállításokon belül hol kell bekapcsolni a LED jelzést?

Figyelt kérdés
Vagyis azt, hogyha nem fogadott hívásom van, vagy írnak messengeren, vagy töltődik a telefon akkor a telefon tetején az előlapi kamera mellett lévő kis LED villogjon kék, zöld, piros stb színeken

2019. dec. 25. 10:53
1 2 3 4 5
 11/48 anonim ***** válasza:
92%

Kedves Kérdező!

Lehet kaptál már értelmes választ, nemtudom.

De én megpróbálok felelni a kérdésedre....

Na szóval az újabb mobilok kapnak értesítési led jelzést, ami nem a kijelzőben, vakuban jelenik meg, hanem a telefon felső káváiban, legtöbb esetben a mélység érzékelő mellett (egy led lámpa).

Tudásom alapján az A40 készüléked nem támogatja az eredeti beépített led értesítést.

De mivel nem tudom pontosan, ezért megtudod saját magad is tekinteni a beállítás keresőben ezzekkel a a kulcsszavakkal: "led jelzés" "led" "led értesítés"

...Ha a beállítások nem ad semmilyen funkciót akkor a készulek nem támogatja a led értesítési funkciót!

Ha szeretnél led jelzést (szimuláció):

-akkor google play-en simán le lehet telepíteni szimulációs színes "led" pontot, amit a kijelző fog szimulálni!

2020. febr. 15. 20:36
 12/48 A kérdező kommentje:
Mindenhogy is kerestem már a beállításokban. Sehogy sem találtam rá. De nagyon szépen köszönöm az értelmes, kielégítő válaszodat kedves utolsó!!!
2020. febr. 15. 23:31
 13/48 anonim ***** válasza:
98%

Nem létező hardverhez a beállítás sem létezik.

Ha nincs benne led, akkor beállítás sem tartozik hozzá.

2020. máj. 21. 09:13
 14/48 A kérdező kommentje:
Nem tudom, hogy van-e benne led.
2020. máj. 21. 11:14
 15/48 anonim ***** válasza:
93%

14

Nincs benne, de ez neked már megvolt írva. Meg különben is... te látsz bármi féle led-et az elején?

Ilyen egy S9 eleje:

[link]

Az A40 meg ilyen:

[link]

Van elöl rajta egy szál kamera + a felső hangszóró...

[link]

Amúgy azon a papíron is mutassa, hogy mi micsoda, amit vele adtak... Led meg sehol sincs.

[link]

2020. máj. 21. 12:49
 16/48 A kérdező kommentje:
"Mutassa" 😂🤣😅 Látszik, hogy te nem töröd a magyartot fiam 😂🤣😅
2020. máj. 21. 12:52
 17/48 anonim ***** válasza:
94%

Látszik hogy nem Magyarországon élek. Ti több nyelvtant tanultok, mint mi. :)

Másba amúgy nem tudsz belekötni, azért emelted ezt ki? :) Vagy komolyan nincs annyi agysejted hogy felfogd, hogy az A40-ben nincs led? Az 5-ös leírta, hogy nincs benne led, majd a 8-as válaszomnál én is. Meg is vitattuk, hogy miért nem tettek bele, majd te megint megírod, hogy "Nem tudom, hogy van-e benne led.". Majd mikor belinkelem, hogy NINCS, lepontozol. Te szelektíven olvasol, vagy mi van?

2020. máj. 21. 13:23
 18/48 anonim ***** válasza:
94%
Miért van kiemelve a kérdés? Szereltél rá LED-et? :D
2020. jún. 13. 11:51
 19/48 anonim ***** válasza:
100%
Szia! A40 készülékem van, még januárban vásároltam. Nincsen rajta led!
2020. aug. 7. 19:44
 20/48 A kérdező kommentje:
Utolsó! Nagyon szépen köszönöm! Nagyon sajnálom. :/ :(
2020. aug. 7. 20:25
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!