Foxman kérdése:

Huawei Garancia?

Figyelt kérdés
Kaptam egy Huawei watch GT okos órát ami elvileg vízálló de nem tudom hogy a huawei garancia érvényes beázásra is?
2019. dec. 25. 09:08
 1/1 anonim válasza:
100%
Nekem egy huawei fit em van az is szintén víz álló 2 év garanciát kaptam hozzá. Már lassan 4-5 éve használom munkában és szabad időbe is. A garancia mind addig érvényes míg úgy használod ahogy kell. Az órád használati utasításában pontosan megmondja hogy milyen mélységben használhatod semmi probléma nélkül. Nekem az órám 500m mélységig lenne szabad használnom de szerintem ezt néha rövid időre túl léptem és már olyan 1m mélyen is használtam. Ha nem bondod fel az órát vagy nem töröd be és nem attól lesz valami gond ha 2m mélyen órákig bent tartod akkor érvényes a garancia akkor is ha bele folyt a víz. De szerintem használd nyugodtan akár hol nem hiszem hogy valami baja lehet. Nekem eddig nem volt semmi bajom vele soha. De ha esetleg valami gond van akkor a legközelebbi huawei service-be vidd be el és ott biztos gyorsan és jól megjavitjak.
2019. dec. 25. 10:37

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!