Ha azt írják egy telefon vásárlásánál, hogy 24 hónap gyári garancia akkor, ha meghibásodik csak ott javítják ingyenesen ahol vettem vagy más márkaszervízben is?
Szerintem (aztán nem biztos):
Üzletben megveszed, ha szar lesz,(többnyire oda, nem máshova) visszaviszed, és az üzlet küldi el szervizeltetni. Na ez a folyamat van ingyen 24 hónapig. Ha te a garanciádat letojva beviszed Pistikéhez a magán telefonszaküzletébe, mert te Pistike tudásában jobban bízol (mint abban a szervizben, amivel kapcsolatban van az üzlet ahol vetted a telót) akkor ott Pistike tartani fogja bizony a markát. :D (és ha a javítgatásnak van nyoma akkor a gyári garanciád is ugrik)
előző vagyok:
Ha meg Pesten veszel egy Iphone-t és Münchenbe megy tönkre, betudod vinni ott is márkaüzletbe a papírjaival (mivel a garancia telefonra szól nem helyszínre), de ha közbe hazajössz,a telefon a müncheni boltba fog visszaérkezni(ha csak nincs olyan opció h hazaküldeted ezt nem tudom)
Ez azt jelenti, hogy márkaszervizbe is beviheted.
Ha csak a boltba viheted be, akkor bolti garanciát írnak.
De amúgy ez benne van a garanciális feltételekben és a garancia papíron is, hogy hová lehet vinni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!