Hogy lehetne elérni, hogy valaki jobban észrevegye, ha csörög a telefonja?
A páromról van szó. Átlagban 10-ből úgy 2-szer veszi észre hogy csörög, egyébként nem igazán lehet elérni. (Volt, hogy egy egész hónapig egyetlen egyszer se sikerült őt elérnem.)
A telefon maximumra van hangosítva és rezgőn is van állandóan, de nem hallja - egyébként én se hallom, mikor együtt vagyunk és csörög a telefonja, szóval nem az ő hallásával van gond. :))) Az a baj, hogy vagy dolgozik, egy nagyon zajos helyen, vagy pedig autóban ül, boltban van, stb, ezeken a helyeken nagy az alapzaj, semmit nem lehet észrevenni abból, hogy valahol egy zseb mélyén csörög egy telefon.
Nekem is ugyanez volt a bajom, nálam csak egy okosóra segített, az kiválóan bevált nekem, de nála ez nem opció (egyetlen munkanapot se élne túl a kütyü, nincs ehhez megfelelő telefonja, a párom pedig képtelen elviselni bármiféle "rászíjazott" dolgot, órát, ékszert, hasonlót).
Van az órán kívül más megoldás, hogy észre lehessen venni, ha csörög a telefon?
Vannak ezek az időseknek készült butatelefonok, na azokban valami rettenetes hangerővel üvöltenek a fülsértőbbnél fülsértőbb csengőhangok, hogy akinek már gond van a hallásával, az is észrevegye. Nagymamámnak ilyen van, hát még ő is meghallja kinn a teraszon, amikor a hátsó szobában csörög, mi meg szívrohamot kapunk tőle :D
Sajnos konkrét márkát nem tudok, de talán érdemes lenne ilyesmit kipróbálni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!