Milyen Samsung telefont vegyek?
Én is elsősorban S10e-t javasolok, de annyi a "baj" ezzel, hogy nem hajlított a kijelzője a szélein. Ha gondolod megvárhatod a Februárban bemutató S11 szériát és köztük a leggyengébb tag is hajlított kijelzős lesz.
Esetleg A51 / A71 amik jobbak S7 edgenél kivéve a kijelzőben.
"Ha a méretet is figyelembe vesszük S10E tökéletes választás lehet." - ne magadat vedd alapúl, ez relatív, hogy kinek jön be a kicsi, kinek a nagy! Na meg kérdés persze, hogy 150-160 ezer Ft környéke kinek megfizethető, nem épp az olcsóbb kategória!
Én például 5 napja vettem A70-et, amire vágytam a relatíve erős hardver, nagy felbontású kamera, méretes akksi, és sok funkció miatt, ez az első Samsung telefonom, még szokni kell, de hamar fel lehet rajta fedezni mindent! Bár a kamerája nem olyan jó, mint egy S7 Edge-nek, de azért vállalható képeket csinál, bár nem tudom, ez mennyire fontos Neked, és persze hogy számodra mi a "megfizethető" ár?
"- ne magadat vedd alapúl, ez relatív, hogy kinek jön be a kicsi, kinek a nagy! Na meg kérdés persze, hogy 150-160 ezer Ft környéke kinek megfizethető, nem épp az olcsóbb kategória!"
Nem magamat vettem alapul, akkor XZ1 Compactnál nagyobbat aligha vennék.
A kijelző mérete hellyel-közel ugyan akkora, azért mondtam az S10E-t.
Valóban nem olcsó, de ez valóban relatív.
Azért csúcstelefonról nem feltétlen jó középkategóriásra váltani, a kamera és a kijelző miatt visszalépés lehet.
A jelentősen lassabb tárhelyről nem is beszélve, UFS még mindig nincs középkategóriás telefonokban.
Ha a keret is tisztázódik akkor közelebb leszünk a jó válaszhoz.
Köszönöm az eddigieket.
A hajlított kijelző nem a szivem csücske, szóval még örülnék is ha elmaradna. Méretben pedig a jelenlegi 5.5 ös kijelzőnél nagyobbat nem igazán szeretnék, de nyilván nem a kinézete az első szempont.
A megfizethetőt pedig mindössze annyira értem, hogy középiskolás tanuló vagyok, és sosem terheltem a szüleimet pénzügyileg telefon vásárlással, most pedig kénytelen leszek kicsit rájuk terelni a problémát. 150. 000 ig bezárolag szeretném letudni.
Az A70ben gondolkoztam egy darabig, de azt alhottam anyagában nem a legjobb, elég gyenge.Az A80-ról mi a véleményetek?
Az pedig túl drága. Kívéve emagon mert most nagy akcióban van de most rendeld meg, mert holnap lehet visszaesik az eredeti árra. [link]
Esetleg A50 ami 80ezerbe kerül akciósan, ami elég olcsó.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!