Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Iphone 3gs vagy nokia n8 (még...

Iphone 3gs vagy nokia n8 (még nem jelent meg) vagy nokia 5230?

Figyelt kérdés
Meik telót érdemes venni?Leirnátok a véleményeket roluk? elönyök hártányok:) Am arra is kivi lennék h az iphonnál mit jelent h zárt oprendszer? Iphonra lehet témát tölteni? vagy különféle alkalmazáskat játékokat? ezek mind ingyen vannak, korlátlanul?
2010. júl. 19. 14:31
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:

A 2.-nál rosszabb képet meg csak a kínai klónok készítenek. :)

De amúgy ha érintőképernyős mobilt vennék én is az iPhone-t választanám, mert annak a legjobb, legkezelhetőbb az érintője.

2010. júl. 19. 15:29
 12/12 anonim ***** válasza:

jó, tényleg nem a legszuperebbek a képek, de akkor meg vegyen az ember fényképezőgépet ha nem jó :D nekem megfelelnek, mert lehet látni a lényeget, egyébként meg éjszakai fotó, rossz fényviszonyok mellett, vaku nélkül, persze hogy nem annyira jó :D de a célnak megfelel, még ha nem is csinál díjnyertes képeket.

én akkor is azt mondom hogy megéri iphone-t venni:) eddig egyik telómat sem szerettem így, ha ennek kampec, utána is iphone-t veszek:)

2010. júl. 19. 15:34
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!