Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Honnan lehetn az iPhone...

SSeuskaH kérdése:

Honnan lehetn az iPhone klónra letölteni filmet? És hogy lehet rajta könyvet olvasni?

Figyelt kérdés
2010. júl. 19. 13:27
 1/10 anonim ***** válasza:
szerintem sehogy...
2010. júl. 19. 13:42
 2/10 anonim ***** válasza:

Kezdjük ott hogy kínai iPhone klónt eleve nem kellett volna megvenni, mert kb semmire sem jó.

Könyvet azt biztos, hogy sehogy, filmet meg talán mp4 vagy 3gp formátumban, de rohadt nagy mázlid lesz, ha egyáltalán lejátssza, ha leis játssza, az élvezeti értéke kb 0 lesz, tehát nem lenne sok értelme.

2010. júl. 19. 14:51
 3/10 A kérdező kommentje:
hát, már vagy 6 filmet megnéztem rajta, de annyira nem vészes, csak olvasni nem tudok rajta...gépen megy nagyon rossz..
2010. júl. 20. 09:59
 4/10 anonim válasza:
Nézd meg a tipus száma alapján milyen file formátumú könyvet kezel...
2010. júl. 26. 17:38
 5/10 A kérdező kommentje:
és azt hol kell megnézni?:D
2010. júl. 27. 09:39
 6/10 anonim válasza:
Ha meg van az angol használatija,abban benne kell,lennie. Ha "nem van meg", [link] letöltések-ben megtalálhatod. De előbb próbáld+ a txt-formátumot, mert ha jól emlékszem,ez az... :-D
2010. júl. 27. 17:22
 7/10 A kérdező kommentje:
köszönöm:) és ha itt sem tudok mit csinálni:$
2010. júl. 30. 22:07
 8/10 A kérdező kommentje:
yeaaah..köszi szépen király, txt az jó...a jegyzettömbbe kell átmásolni és királyul működik, nagyon köszi..
2010. aug. 14. 13:13
 9/10 anonim válasza:
Nan Szvesen!!!
2010. aug. 18. 15:28
 10/10 anonim válasza:

14:51

Nem értem h mi a f...szt pofázol szerintem még életedbe nem láttál iPhone klónt! A videót is jól kezeli és tom hogy sokan szarnak tartják a kínaiak szoftverjét de attól eltekintve hogy csak nyomokban hasonlít az eredetire elég jól ki van találva! Videót meg jobban jársz ha letöltöd divx-be és RealPlayerrel átkonvertálod!

2010. dec. 10. 20:39

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!