Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Honnan tuduk letölteni alkalma...

KandiBalazs kérdése:

Honnan tuduk letölteni alkalmazásokat iphone-hez?

Figyelt kérdés
2011. szept. 2. 19:24
 1/8 anonim ***** válasza:
58%
2011. szept. 2. 19:27
 2/8 A kérdező kommentje:
már voltam itt de nem tudom hogyan kell letölteni
2011. szept. 2. 19:34
 3/8 anonim ***** válasza:
42%
Szerintem akkor sürgősen add el.
2011. szept. 2. 19:37
 4/8 anonim ***** válasza:
63%
Neked kell iPhone többszázezres AppStore-ral! GRATULÁLOK!
2011. szept. 2. 20:09
 5/8 anonim ***** válasza:

Mindenki ugy beszél mintha mindent tudna amikor megveszi a telefonját... -.-""

Az iPhone-odon van egy olyan programm, hogy AppStore. Azt leinditod. Ott lenn van egy csillag alatta Top25 felirat. Rámész a Top Free részre és az 1. App-ra rákattintasz. Akkor jobb oldalon lesz egy olyan hogy Free, egy kék téglalapba. Arra rákattintasz. Akkor felugrik a Create Apple ID, vagy Apple ID készitése. Ott megadod az adataid, végig mész. Amikor a Payment/Számlázás részhez érsz, ott a bankkártyánál a None-ra mész (ha van bannkkártyád megadod a számát) a többinél megadod a saját adataid. Elküldik e-mailbe a megerősitő e-mailt, abba lévő linkre rákattintasz. Akkor lesz kész az Apple ID-d. Bejelentkezel. Igy az első lépéseket követve tudsz app-ot letölteni

2011. szept. 2. 20:20
 6/8 anonim ***** válasza:
Kedves utolsó, már ne is haragudj, de én amikor megvettem a DEFY-met azért azt tudtam, hogy a Marketről tudok leszedni dolgokat... Előzetes tájékozódás mielőtt megveszed a telefont nem árt. Úglátom a kérdező csak azért vett iPhonet mert menő.
2011. szept. 2. 20:42
 7/8 anonim ***** válasza:

az nem biztos, szerintem 70% tuti nem olvas utána :) lehet hogy megtetszett neki és hallotta hogy jó telefon. az előző kérdésből azt vettem ki hogy 3GS-t vett :D báár iPhone-nál sose lehet tudni :D

Én tudom, hogy a saját iPhone 3GS-em anno nem menőzésből vettem, hanem mert tetszett, főleg az App-ok amik akkor nagyon-nagyonnak számitottak, meg a design is szép volt. mondjuk én azért utána is olvastam elég rendesen. mert a T-Mobilosok az N97-et akarták rámsózni -.-

2011. szept. 2. 20:56
 8/8 anonim ***** válasza:

Senki se vesz iPhone-t menözésböl, maximum a nagyon gazdag unatkozó kölykök.

Csak ez a sok androidmániás nyomi mondogatja egész nap itt, hogy az iPhone menözésre van..

Kérdezö: Letöltöd az "iTunes" nevü programot, ha még eddig nem tetted és azon belül az AppStore-t tudod használni pont úgy mint a negyedik hozzászóló írta.

2011. szept. 3. 09:39

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!