Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Hogyan tudom eltűntetni a...

Hogyan tudom eltűntetni a reklámokat a telefonról?

Figyelt kérdés

Kb. Másfél hónapja folyamatosan kapom a reklámokat, ha be van kapcsolva a WiFi. De nem csak olyanokat, hogy pl. YouTube-on a videóknál, hanem konkrétan bármit csinálok, beugrik egy reklám. Most is, ahogy írok, legalábh 10 már beugrott. A beállításoknál is néztem, mit tudnék csinálni, de ott is sorra kapom a reklámokat, konkrétan semmit nem tudok folyamatosan csinálni, ha netet használok. Mondjuk, megnéztem net nélkül is, de semmi. Egyre gyakrabban van az is, hogy egymás után jönnek, nem győzök kilépni belőlük. Még fotózni se tudok anélkül, hogy ne lenne legalább egy.

Néztem megannyi segítséget a neten, de semmi. Ajánlanak reklámblokkolókat, de az csak a böngészőre hat, olyan kell, ami az egész telefonon fut. Van, amiért fizetni kell, de én azért meg nem fogok

Mitől van ez?

2019. nov. 16. 13:45
1 2
 11/11 anonim ***** válasza:
100%
Gyári visszaállítások megoldja
2019. nov. 16. 15:11
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!