Hogyan tudom eltűntetni a reklámokat a telefonról?
Kb. Másfél hónapja folyamatosan kapom a reklámokat, ha be van kapcsolva a WiFi. De nem csak olyanokat, hogy pl. YouTube-on a videóknál, hanem konkrétan bármit csinálok, beugrik egy reklám. Most is, ahogy írok, legalábh 10 már beugrott. A beállításoknál is néztem, mit tudnék csinálni, de ott is sorra kapom a reklámokat, konkrétan semmit nem tudok folyamatosan csinálni, ha netet használok. Mondjuk, megnéztem net nélkül is, de semmi. Egyre gyakrabban van az is, hogy egymás után jönnek, nem győzök kilépni belőlük. Még fotózni se tudok anélkül, hogy ne lenne legalább egy.
Néztem megannyi segítséget a neten, de semmi. Ajánlanak reklámblokkolókat, de az csak a böngészőre hat, olyan kell, ami az egész telefonon fut. Van, amiért fizetni kell, de én azért meg nem fogok
Mitől van ez?
Gondolom, valamely alkalmazás miatt van
De már annyit töröltem így is, max kikapcsolok pár értesítést
Gondoltam rá, de a vírusirtó fizetős, nem?
Mármint, ami működik is
"Mitől van ez?"
Attól hogy fogyasztói társadalomban élünk és mindent el akarnak adni neked (is).
"Ez aztán remek ötlet"
Talán a kérdést nem fogalmaztad meg elég pontosan.
A készülékre globálisan ható reklámblokkolóból két fő csapás van:
- a készüléken helyi vpn-t alakít ki és a teljes átmenő forgalmat figyeli és szűri, pl. Blokada, ez a módszer megy root nélkül.
- a host fájlt szerkesztő megoldás, ez elegánsabb, de kell hozzá root.
A reklámokat alapvetően egy-egy app dobja fel. Esélye, hogy a böngésző az, nézd meg a beállításaiban a webhely engedélyeket. Ha a reklámot az értesítősávban látod, nyomj hosszan az értesítésre és az android megmutatja, melyik app küldte.
Egyébként nem kell úgy rágörcsölni, az android világában a sok ingyenes használatért reklámbámulással kell fizetni :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!