Hogy lehet az AdChoices reklámokat eltüntetni androidos telefonról?
Figyelt kérdés
Samsung galaxy s3. Rootolt.2017. jún. 26. 08:33
1/4 anonim válasza:
Megveszed az appok fizetős verzióját, ha van. A fejlesztők nem dolgoznak ingyen.
2/4 A kérdező kommentje:
Én ezt megértem, de van olyan app hogy másodpercenként dobja föl a hirdetési ablakot. Azért ennyire ne éljenek meg belőle. Úgyis kitörlik az appot mert teljesen használhatatlan. (kössz a választ)
2017. jún. 26. 10:21
3/4 anonim válasza:
Rakd fel az AdAway-t, azzal megszűnik a reklámok egy része. Olyan appot meg ne használj ami ilyen agresszív, ma már kb. minden alkalmazásnak van alternatívája. AdAway mellett egy másik lehetőség még a Lucky Patcher. Bár nem tudom egy S3-on ezek mennyire működnek jól, ha egyáltalán vannak támogatva olyan verziójú androidra.
4/4 A kérdező kommentje:
Az AdAway ha jól tudom a hosts fájlon módosít valamit. Egyszer egy ilyen miatt elszált a Google Play és Gmail-em a telón. Ezt nem merem. A Lucky Patcher-t megpróbálom. Kössz.
2017. jún. 26. 13:45
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!