A 10000 mAh powerbank rendben van egy 3500 mAh-s akkumulátorhoz?
Gondolkodom azon, hogy beszerzek egy powerbanket, sose lehet tudni, mikor jön jól.
Érdemes volna egy ekkora teljesítményűt beszerezni?
Kedves 1-es válaszoló! Itt senki, de pláne én nem vagyok kíváncsi a flegma stílusodra. Feltettem egy kérdést normális, emberi stílusban, te meg magas lóról leugattál. Ki vagy te?!
Vegyél vissza a stílusodból, mert indokolatlan. Ha meg nem tetszik a kérdés, leléphetsz a fenébe Isten hírével.
A többieknek köszönöm a NORMÁLIS, valóban segítő választ!
#10 "Egy minőségi 10Ah-s vésztöltő max 7Ah-t performál normál 5V-os(1A) töltéssel."
Először is ne használj olyan hülye szavakat, hogy "performál"!
Másodszor: ne beszélj mellé! Ha egyszer nem az a lényeg, akkor nem az a lényeg. Ha nem helytálló érv, akkor nem helytálló.
-------------------------
# 11
Ne hőbörögj kisöreg és ne röhögtess... Ha egyszer butaságokat írtál, magadra vess! Fizikaórán hol is voltál az általános iskolában? Erről van szó...
pont jókor jött ez a kérdés, mert én is egy 10000mAh-s Asus Zenpowert nézegetek.
A régi külső akksim tönkrement (12000mAh Varta. Kb 20-30%-ot tölt a telefonba és lemerül)
Erre itt találom a gyk megmondóemberét.
Tudod "kisöreg" én nagyon régen tanultan általánosban fizikát, akkor még vezetékes telefon is csak a vasútállomáson és a postán volt - még a tanácselnöknél sem, úgyhogy nem is tanultunk a powerbankokról.
A stílusod mulattató...
ja nem :D
a többieknek köszi a hasznos válaszokat.
Sajnos csak elbizonytalanodtam.
Lehet inkább 20ezrest kéne venni.
De azt meg nem akarom cipelni.
A 10ezres meg bőven elég 1-2x feltölteni egy 3200-as telefont.
A kérdezőnek annyit mondanék, hogy ne ritkán használja a töltőt amit vesz.
Az enyém is amiatt döglött meg valszeg, mert volt, hogy hónapokig nem használtam.
Néha kell tölteni és meríteni!
Igaz-e megmondóember? :)
Nem az a baj, hogy elmebeteg idióta bohóc vagy, hanem, hogy szabadlábon és büszke.
Saját magadat égeted, te nyomorult; nem engem vagy a többi kommentelőt. 😑
Kattanj le a netről, meg az életről is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!