Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » A 10000 mAh powerbank rendben...

A 10000 mAh powerbank rendben van egy 3500 mAh-s akkumulátorhoz?

Figyelt kérdés

Gondolkodom azon, hogy beszerzek egy powerbanket, sose lehet tudni, mikor jön jól.

Érdemes volna egy ekkora teljesítményűt beszerezni?

#Samsung #3500 mAh #10000 mAh
2019. okt. 24. 12:16
1 2
 11/18 A kérdező kommentje:

Kedves 1-es válaszoló! Itt senki, de pláne én nem vagyok kíváncsi a flegma stílusodra. Feltettem egy kérdést normális, emberi stílusban, te meg magas lóról leugattál. Ki vagy te?!

Vegyél vissza a stílusodból, mert indokolatlan. Ha meg nem tetszik a kérdés, leléphetsz a fenébe Isten hírével.

A többieknek köszönöm a NORMÁLIS, valóban segítő választ!

2019. okt. 24. 20:08
 12/18 A kérdező kommentje:
Maga a powerbank nekem ilyen nagyon vész esetére kellene, ha tényleg nem tudnám sehogy/sehol feltölteni a telefont. Tehát nem rendszeresen használnám; csak ilyen vésztartalékként.
2019. okt. 24. 20:15
 13/18 anonim ***** válasza:
0%

#10 "Egy minőségi 10Ah-s vésztöltő max 7Ah-t performál normál 5V-os(1A) töltéssel."

Először is ne használj olyan hülye szavakat, hogy "performál"!

Másodszor: ne beszélj mellé! Ha egyszer nem az a lényeg, akkor nem az a lényeg. Ha nem helytálló érv, akkor nem helytálló.

-------------------------

# 11

Ne hőbörögj kisöreg és ne röhögtess... Ha egyszer butaságokat írtál, magadra vess! Fizikaórán hol is voltál az általános iskolában? Erről van szó...

2019. okt. 24. 20:41
 14/18 A kérdező kommentje:
Lépjél már le. Köszi!
2019. okt. 24. 21:47
 15/18 anonim ***** válasza:
71%

pont jókor jött ez a kérdés, mert én is egy 10000mAh-s Asus Zenpowert nézegetek.

A régi külső akksim tönkrement (12000mAh Varta. Kb 20-30%-ot tölt a telefonba és lemerül)

Erre itt találom a gyk megmondóemberét.

Tudod "kisöreg" én nagyon régen tanultan általánosban fizikát, akkor még vezetékes telefon is csak a vasútállomáson és a postán volt - még a tanácselnöknél sem, úgyhogy nem is tanultunk a powerbankokról.

A stílusod mulattató...

ja nem :D

a többieknek köszi a hasznos válaszokat.

Sajnos csak elbizonytalanodtam.

Lehet inkább 20ezrest kéne venni.

De azt meg nem akarom cipelni.

A 10ezres meg bőven elég 1-2x feltölteni egy 3200-as telefont.

A kérdezőnek annyit mondanék, hogy ne ritkán használja a töltőt amit vesz.

Az enyém is amiatt döglött meg valszeg, mert volt, hogy hónapokig nem használtam.

Néha kell tölteni és meríteni!

Igaz-e megmondóember? :)

2019. okt. 24. 22:19
 16/18 anonim ***** válasza:
71%
Nekem is ez az Asus Zen 10000 MAh van, a táskámban hordom ha menet közben kellene töltenem, városon belüli utazáskor. Egy 20000 mah Xiaomi van a munkahelyemen is, mert ott sokat használok telefont, fülhallgatót. Mind a kettő nagyon jó szerintem, fél éve használom ezeket napi szinten.
2019. okt. 25. 00:12
 17/18 A kérdező kommentje:

Nem az a baj, hogy elmebeteg idióta bohóc vagy, hanem, hogy szabadlábon és büszke.

Saját magadat égeted, te nyomorult; nem engem vagy a többi kommentelőt. 😑

Kattanj le a netről, meg az életről is.

2019. okt. 25. 10:27
 18/18 A kérdező kommentje:
Nem vagyunk rád kíváncsiak. SZEVASZ!
2019. okt. 25. 12:13
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!