Létezik olyan hogy egy okostelefon kijelzője magától megreped?
Figyelt kérdés
Múlt hét csütörtökön történt hogy letettem az éjjeli szekrényre a telefonom és mire visszamentem, egy hajszál ál vastagab repedés volt a képrenyőjén. Tegnap megint érintetlenül hagytam az asztalon és abból a csíkból keletkezett mégegy rövidebb aztán ma abból a rövidebb csíkból lett még kettő repedés. Ne nagy telefonmárkára gondoljátok egy Ulefone S7 telóról van szó. Elküldtük a garanciális szervíznek vagy minek az infókat, de félek hogy az lesz hogy én törtem össze a telefont és nem javítják meg. Mitől lehet ez?2019. okt. 22. 17:15
1/9 anonim válasza:
Fülbemászó játszik a telefonoddal amíg alszik.
2/9 anonim válasza:
simán lehetséges. De inkább a hátlapra jellemző (ha üveg) az ilyen önrepedés. Sajna jól látod a dolgot, azt fogják mondani,hogy te törted be :( leesett vagy ilyesmi. És még egy bevizsgálási díjjal is lehet lehúznak. Gyártási hiba (feszültség van az üvegbe és idővel elpattintja), hőmérséklet ingadozás ,repedés alatt van pl. a proci ami felmelegíti ,de a kijelző többi része meg hideg (akár hideg szoba,kintről hirtelen behozott készülék,stb). Eleve az üveg kijelző hőkezelt ami ridegebbé is teszi kicsit. De tök mindegy,nem valószínű,hogy ingyen cserélnék.
3/9 Szirty válasza:
Létezik.
Sokszor az az oka, hoygy az akku meghízik (felpúposodik) és elkezd nem elférni az eredetileg rendelkezésére kialakított térben és feszítő erőt gyakorol a hátlapra és a készülék belső részeire beleértve a kijelzőt.
4/9 Ypszilon1980 válasza:
Igen, létezik, előttem jól leírták, főleg az akksi szokott ilyet okozni, ami bár nem észrevehető, mert sokszor csak terhelésre púposodik, aztán visszaállhat mikor ez megszűnik, lerakod a telefont és észre sem veszed, felkapod és törés van rajta.
Szervizben ki fog derülni mi okozza remélhetőleg.
De amúgy ez a hőingadozás, amit előttem írt egy hozzászóló is igaz lehet.
5/9 A kérdező kommentje:
Ez még az a fajta teló aminek leszedhető a hátlapja, de az aksi nincs púposodva ,teljesen oké. Mikor meglett a teló azt vettem észre,mint ha kicsit domborodna ki a kijelző, túl feszes lenne,de nem foglalkoztam vele. Lehet hogy túl feszes volt benne a kijelző és azért pattant meg. Hétfőn viszik szal hamarosan kiderül h mi lesz. Köszönöm a válaszokat!
2019. okt. 26. 17:57
6/9 A kérdező kommentje:
Az történt amire számítottam, nem javították ki, ráadásul olyan hibákat írtak még a telefonhoz (románul) amik nincsenek, pl "ütött sarok" vagy "karcos keret". ennyit az Emagról :/
2019. nov. 8. 19:25
7/9 anonim válasza:
Az èn Wink World-öm is így járt csak annyi különbsègfel hogy èn zsebbe tettem majd mikor kivettem kèsőbb teljesen elvolt repedve a kijelző keresztben ahol nem is èrzèkelt utána. A pláne hogy èn is az emagon vettem már egy pár ève.
8/9 anonim válasza:
Szűk zsebbe tetted, vagy túltöltötted és felpüffedt az aksi(Bizony ez utóbbi eset ismerős nekem, ismimnek az iphone xs max-ja is ezért repedt be, ment is 2 napmúlva üvegcserére. Am vadiúj a telcsije, mégis, és a minősége se utolsó, ennyi pénzért amiért ő vette, kaki nem lehet... ).
9/9 Szirty válasza:
" ennyi pénzért amiért ő vette, kaki nem lehet..."
A magas ár nem garantálja a jó minőséget, csak lehetővé teszi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!