Miért nem veszi fel a hangot?
Egy Xiaomi Redmi Note 7 okostelefonom van és van benne alapból videó felvevő. Azonban a hangot nem vette fel, így néma az egész. Más képernyő felvevő alkalmazást is próbáltam, de azoknál is ugyanez a helyzet.
Hogy lehetne megoldani, hogy a hangot is felvegye?
Alkalmazásengedélyeknél (vagy valami hasonló a neve, gondolom) nézd meg, hogy van e az alap videófelvevőnek hozzáférése a mikrofonhoz.
Illetve nézd meg, hogy van e ilyenre vonatkozó beállítás az alkalmazásban.
Amikor elindítanád a képernyőrögzítést (gondolom azt akarsz csinálni) akkor fel kéne dobnia egy ablakot, amiben megkérdezi, honnan vegyen fel hangot.
Ha ilyen nincs, akkor szerintem ez az alkalmazásban lesz valahol, mint pl "Alapértelmezett hangforrás" vagy valami hasonló.
Igen, elképzelhető hogy egyszerre két helyről nem tud hangot felvenni. Bár nekem ez úgy működik, hogy ha "belső" hangot akarok felvenni, akkor a hangszórón nem szól a hang.
Ha mikrofonról akarom felvenni, akkor a hangszórón szól a hang és veszi a mikrofon az én hangomat és a "saját" hangját is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!