Milyen telefont érdemes venni? Milyen tapasztalataitok vannak?
Érdekes, én meg pont fordítva vagyok vele! :D
Egy ősrégi Huawei Ascend P7-et használok már 4 és fél éve, és azóta zökkenőmentesen működik, csak a megjelenítést fogta vissza az utóbbi fél évben (videózás, kijelző), de amúgy szinte tökéletes! Így tapasztalatból egy Huawei-vel hosszú évekre lehet tervezni, illetve annak almárkájaként GONDOLOM egy Honor-ral is!
Viszont márkától független vagyok, és most hogy le akarom cserélni, pont a Samsung Galaxy A70-et néztem ki, ami ezekre rácáfol, átlagnál nagyobb (4500 mAh) akksijával elvileg minimum 2 napig bírja átlagos használat mellett, ráadásul ár-érték arányban a legjobb telefonok egyike, relatíve erős hardverrel és sok funkcióval!
Persze attól is függ, hogy mennyi pénzed van rá!
Volt aA 70 telefonom.
Jó telefon, egyetlen problémám bolt vele, hogy valamiért hívás közben mindig megnyomtam a kijelzőt. Hol le tettem a hívást, hol le némítottam stb...
Ha a Samsunghoz szoktál, akkor inkább az A50et javaslom. Ott semmi ilyet nem tapasztaltam.
Pedig így van. Én hál Istennek a 14 nap miatt visszatudtam küldeni, így nem buktam rajta.
De ez a probléma az A 70-nél valós probléma.
Az A50- nél viszont nincs ilyen gond. Ott az képernyőbe integrált ujjlenyomat olvasó a gáz. Kínszenvedés, more feloldod a telefont vele.
Bár ez az A50- től az A 80- ig problémás.
Alternatívaként ott a Huawei P smart 2019, vagy a Z-s modell előugrós kamerával.
#8 Ha az adatokat nézzük, tényleg nem egy kategória a P smart és az A50. Minden napos használatban azonban igen.
Én az A50-et választanám, de alternatívaként írtam a Huawei telefont, ha olcsóbban szeretne kijönni a kérdező, egy használható telefonnal.
Az A50 optikai képernyőbe épített ujj olvasója jóval megbízhatatlanabb mint a Huawei telefon fizikai olvasója.
Viszont az A50 kijelzője sokkal szebb mint a Huawei-é.
Pénztárca és ízlés kérdése.
Az A70 viszont tényleg nem ajánlott.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!