Mi az, ami a legjobban idegesít a mobiltelefonodon/mobiltelefonodban?
Xiaomi Redmi Note 4 Global (3/32)
Kezd elfogyni a RAM a százhuszon- akárhanyadik program telepítése óta. Már szinte folyamatosan 1GB alatt van, rögtön boot után is. Ezt nagyobb részben a Google Play Szolgáltatások okozza, kisebb részben a sok telepített (és boot után induló) program.
Arra gondoltam, letiltom a Play Áruház -at, törlöm a frissítését és utána törlöm a Play Szolgáltatások frissítését is, hogy kevesebb RAM -ot egyen meg a gugli sok vacka, aztán a Play Szolgáltatások -ba újra bejelentkezek, mert az nekem szükséges (szinkron és egyebek miatt).
Utána persze csak alternatív áruházból (böngészőn át) töltenék le programokat és program frissítéseket (ahogy ezt már hónapok óta teszem), ha szükséges. Így kicsivel több RAM maradna, csak lusta vagyok mindezt elkezdeni.
A Play Áruház már most is tiltva van, de a Play Szolgáltatások frissítésének törlése és az ez utáni újra bejelentkezés pillanatnyilag számomra túl hosszú és felesleges művelet (bőven meglenne 1 perc alatt XD). Majd ha OOM hibák jelentkeznek, akkor foglalkozok ezzel, addig csak érdekesség.
Szóval igazából nincs semmi gond egyenlőre, csak már látótérbe került az elavulás eredménye.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!