"Megrootolódott" a telefonom. Ilyen van?
El akartam indítani a T-mobile alkalmazást, hogy lássam mennyi netem van még és mennyi pénz van még a telómon de nem enged be mert szerinte rootolt a telefonom. Na már most én biztosan nem rootoltam meg. Sőt még csak játékokat sem hackeltem soha amihez ilyen programokat kellene letölteni. Ilyenkor mi van? Az alkalmazás a rossz, vagy tényleg magától lett megrootolva?
Lehet segítséget kérni ilyen ügybe a t-mobiltól?
Ujonan vetted? Volt szervizben?
Magatol nem fog kirootolodni.
Vidd el szervizbe, nézzék meg mi van.
Esetleg tölts le olyan appot, amihez rootolt telefon kell, hogy mukidik-e.
Én a legvaliszinubbnek azt tartom, hogy a bank appja valamit félre nézett.
Használtan szokott ilyen rootolt telefon.
Vissza tudod rakni gyári beállításra, csak neked nem lesz könnyű, nézd utána neten
Használtan vettem, de a root checker szerint sincs rootolva. De egyébként közbe láttam, hogy a Google Play-ben sokaknak van ez a probléma az értékelések szerint. Mármint az alkalmazással van valami hiba. Remélem kijavítják hamarosan.
Ui.: Bocsi ha véletlen rossz topicba írtam, azt nem figyeltem... Csak megírtam. És köszi, hogy átraktátok :)
Telekom -ék megint elszúrták az appot. (Vagy inkább még most sem tudták normálisan megírni...)
Töröld a mostani Telekom appot, majd töltsd le egy korábbi verzióját, pl innen a 9.37 -es -től a 9.51 -esig valamelyiket:
Megjegyzés: én a 9.42.2 -est használtam, frissítettem a 15.3.1 -esre, de nem jelzett root miatt semmit.
Mindehhez kapcsold ki a play áruházban az automatikus frissítést, különben megint lejön a 15.3.1 -es hibás verzió...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!