A Wish-röl èrdemes okostelefont rendelni? Normálisan münködne?
Ha valakinek nincs személyes tapasztalata, mert tudja, hogy onnan nem szabad nagyobb értékű dolgot venni, akkor mi a helyzet?
Van egy csomó kínai webshop, ami megbízható, pl Gearbest, Banggood, Geekbuying
Kb ugyanaz mint az eBay. Már én is kiváncsi voltam mert mindig jönnek róla a reklámok. Csak németül találtam egy cikket:
Kb ugyanazok a problémák mint az ebayjel. Sok a kínai, trükköknek és ebaynél sincs nagyon suppoort, ha gondod van. És ott is terjed a trükk (bár ez az eladónak szívás) hogy feljelentenek hogy fake terméket adtál el és az eBay gondolkodás nélkül visszahúzza a pénzed. A hotlineon meg lepattantanak. Kb. Ily élet olvasok itt is.
Nem.
Annál konkrétan meg az eBay is jobb. Attól hogy agyon van reklámozva ugyanakkora szar marad.
Ahogy írták előttem sok megbízható kínai webshop van. Nekem személyes tapasztalatom a banggood és a gearbest oldalakkal van, mindkettő jó, de azon kívül is van bőven, ami megbízható. Ráadásul mindegyik rendelkezik valamilyen áfa és vámmentes szállítási móddal.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!