Milyen okostelefont ajánlanátok?
Jelenleg egy 16GB-os Iphone SE telefonom van,3éves.Még szerintem egy évig bírni is fogja.
Annyi bajom van vele,hogy fizetni kell majdnem mindent,csengőhang,zene,stb.Viszont annak orulok,hogy nem tud telemenni virussal.
Viszont nagyon gyenge a kamerája :(
Valami olyan kéne ami megbízható,gyönyörű képeket csinál,és min. 30GB
Ha szeretnél maradni az iOS-nél, akkor 7-től felfelé.
Ha pedig Android, akkor ÉN a Galaxy A50 és A70-et ajánlom.
"min. 30GB" ilyen nincs. 16Gb vagy 32Gb. Vagy több.
Árat viszont nem írtál, ez most szomorú. És, hogy ios vagy android kell neked ezt se írtad.
Igen igazad van,csak elsiettem a veget.Nos,igen 32 :D
És
Max 130.000
Lattam egy videoba talan huawei volt ,a sötét csillagos eget nagyon szépen fotozta.Csak nem tudom melyik
Egy Androidos sem megy tele vírussal, ha csak a Google Play-ből töltesz le dolgokat, és nem dőlsz be az ilyen felugró reklámoknak, hogy "telefonodon 13 vírus van, töltsd le ellene ezt meg azt..."
Ha maradnál az iOS-nál, akkor a 32 gigás iPhone 7 az egyetlen normálisabb fajta, ami nem elavult és kijön 130 ezerből! Ha viszont kipróbálnád az Androidot, akkor szerintem összességében ennyiért a Samsung Galaxy A70 a legjobb! Bár a kamerája annak sem épp a legjobb, inkább csak elfogadható szintű, de amúgy...
Én iphonet hanyagolnám, de ha apple szerelmes vagy hajrá, egyszerűen túl drága.
Ha meg tényleg iszonyat jó kamera kell, akkor előző válaszolókkal szemben azt mondom ne vegyél Samsung A50-et, vagy A70-et (de ha mégis inkább az utóbbit). Nekem A50-em van, igen jó képeket csinál, azért jobbat mint az SE, dee abszolút nincs csúcskategória szinten, hiába a 3 kamera...sötétben meg semmi, nagyon gyenge.
Utolsó válaszoló voltam amúgy, ezért ajánlottam a mate 10 prot, ami kb A70 árában van, kicsit drágább, és 2 éves, viszont az kenterbe veri kamerára.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!