Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Milyen okostelefont ajánlanátok?

Milyen okostelefont ajánlanátok?

Figyelt kérdés

Jelenleg egy 16GB-os Iphone SE telefonom van,3éves.Még szerintem egy évig bírni is fogja.

Annyi bajom van vele,hogy fizetni kell majdnem mindent,csengőhang,zene,stb.Viszont annak orulok,hogy nem tud telemenni virussal.

Viszont nagyon gyenge a kamerája :(

Valami olyan kéne ami megbízható,gyönyörű képeket csinál,és min. 30GB

2019. szept. 1. 20:19
 1/10 anonim ***** válasza:
100%

Ha szeretnél maradni az iOS-nél, akkor 7-től felfelé.

Ha pedig Android, akkor ÉN a Galaxy A50 és A70-et ajánlom.

2019. szept. 1. 20:31
 2/10 anonim ***** válasza:
100%

"min. 30GB" ilyen nincs. 16Gb vagy 32Gb. Vagy több.

Árat viszont nem írtál, ez most szomorú. És, hogy ios vagy android kell neked ezt se írtad.

2019. szept. 1. 20:37
 3/10 A kérdező kommentje:

Igen igazad van,csak elsiettem a veget.Nos,igen 32 :D

És

Max 130.000

Lattam egy videoba talan huawei volt ,a sötét csillagos eget nagyon szépen fotozta.Csak nem tudom melyik

2019. szept. 1. 21:10
 4/10 anonim ***** válasza:
P30 Pro volna az, nem?
2019. szept. 2. 05:54
 5/10 anonim ***** válasza:
60%
Ennyibe belefér a Mate 20.
2019. szept. 2. 08:21
 6/10 anonim ***** válasza:
100%

Egy Androidos sem megy tele vírussal, ha csak a Google Play-ből töltesz le dolgokat, és nem dőlsz be az ilyen felugró reklámoknak, hogy "telefonodon 13 vírus van, töltsd le ellene ezt meg azt..."

Ha maradnál az iOS-nál, akkor a 32 gigás iPhone 7 az egyetlen normálisabb fajta, ami nem elavult és kijön 130 ezerből! Ha viszont kipróbálnád az Androidot, akkor szerintem összességében ennyiért a Samsung Galaxy A70 a legjobb! Bár a kamerája annak sem épp a legjobb, inkább csak elfogadható szintű, de amúgy...

2019. szept. 2. 10:56
 7/10 anonim ***** válasza:
57%
Ha nem zavarna, hogy előbb utóbb nem kapsz frissítéseket, akkor Huawei Mate 10 pro. Már 130-ért meglehet venni, és ha találsz egy szinte új használtat, sokat spórolhatsz, és iszonyat jó telefon, gyönyörű képeket csinál.
2019. szept. 2. 15:27
 8/10 anonim ***** válasza:
57%

Én iphonet hanyagolnám, de ha apple szerelmes vagy hajrá, egyszerűen túl drága.

Ha meg tényleg iszonyat jó kamera kell, akkor előző válaszolókkal szemben azt mondom ne vegyél Samsung A50-et, vagy A70-et (de ha mégis inkább az utóbbit). Nekem A50-em van, igen jó képeket csinál, azért jobbat mint az SE, dee abszolút nincs csúcskategória szinten, hiába a 3 kamera...sötétben meg semmi, nagyon gyenge.

Utolsó válaszoló voltam amúgy, ezért ajánlottam a mate 10 prot, ami kb A70 árában van, kicsit drágább, és 2 éves, viszont az kenterbe veri kamerára.

2019. szept. 2. 15:30
 9/10 anonim ***** válasza:
34%
nem kell fizetni semmiért ha tudsz használni egy számítógépet és rátudod rakni ingyen a telóra mint én
2019. szept. 3. 19:18
 10/10 anonim válasza:
83%
Figyu! Ha nem ragaszkodsz az iPhonehoz, akkor teljes szívből ajánlom, a gyönyörű képeket készítő Samsung Galaxy A7-et. Nem kell a szép képekhez 2-3 százezer forintos telefont venni, ennek van sok tárhelye (64GB) és 70-80 ezerért megveheted újonnal, egyenesen a boltból.
2019. szept. 8. 11:10

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!