Cserelheto akkumlatoros okostelefont ajanlanatok? Eros akkumlatorost?
Figyelt kérdés
Integralt, amit csak szerviz tud cserelni, nem opcio2017. szept. 30. 15:08
1/15 anonim válasza:
Mit szeretnél kérdezni pontosan?
Jobb e a beépített aksis telefon?
Ami most kapható és "komolyabb" telefon az már mind beépített aksis, pl. Xiaomik is.
De vannak olcsóbb okostelefon, pl. Lenovo ami cserélhető aksis.
Neked melyik tetszik ez a lényeg, én jobban szeretem azt amelyik beépített, csak a sim-et kell betenni.
2/15 A kérdező kommentje:
En olyat szeretnek, amibe en tudok cserelni, az integralttal nincs jo tapastalatom
2017. szept. 30. 15:19
3/15 anonim válasza:
Akkor olyat vegyél.
Mi a kérdés?
4/15 A kérdező kommentje:
Hogy nem tudom mely tipusok azok, ahogy a kerdesembol is teljesen vilagos....... Es arukereso sem irja a telefonok melle....
2017. szept. 30. 15:25
5/15 A kérdező kommentje:
Miert kell hulyesegeket kerdezni???, mikor teljesen vilagosan tettem fel egy kerdest.....
2017. szept. 30. 15:27
6/15 anonim válasza:
Olvass mobilarénás teszteket. Egyébként meg te is ki tudod cserélni, csak kell hozzá 1-2 szerszám.
8/15 anonim válasza:
Figyelj az okostelefon 90%-a már beépített aksis.
Az olcsóbb telefonok, pl. Nokia, na azok cserélhető aksisak.
Vagy olcsóbb, pl. 20-30 ezres Asus vagy Lenovo telefonok.
9/15 anonim válasza:
Azt egyébként szerintem sehol sem írják hogy melyik beépített és melyik cserélhető aksis.
Én egy áruház webshopját nem láttam ahol ezt írták volna.
10/15 A kérdező kommentje:
Akkor te vegyel azt. A 160ezres Htc telefonom akkumlatorcsereje a hivatalos HTC szervizben nem sikerult. Mas egyeb hibakkal kaptam vissza a telefonom. Ugyhogy kihagynam. Plane azt ahol a tmx a hivatalos szerviz
2017. szept. 30. 15:37
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!