Üdvozletem! Szeretnék okostelefont vásárolni, de nemtudom hogy s mint kell azokat használni!?
Először is mennyit szeretne rákölteni a telefonra?
Másodszor mire lehessen használni?
Személyesen vagy rendelésesen szeretne vásárolni?
Ha megvan, hogy esetleg milyen márkájú legyen az eszköz, legyen kedves leírni!
Üdvözletem! Gondolom sima nyomógombos, színes kijelzős volt már, vagy nem? Ahhoz képest egy okostelefon használata még egyszerűbb: érintőkijelzős, így nem gombokat kell nyomogatni, hanem magát a kijelzőt, ráadásul így a menüben sem kell lépegetni, hanem közvetlenül rányomni arra az ikonra, amelyik funkciót éppen használni szeretné! Bár az időt ezeken is be lehet állítani kézzel, de amúgy egy okostelefon magától érzékeli az időzónát, így saját magától automatikusan beállítja a pontos időt, ami tényleg pontos, vagy legfeljebb 1 perc eltérés van, nem több!
Híváshoz vagy sms íráshoz a gombok is a kijelzőn jelennek meg az egyik alsó ikon megnyomásával, sms írásánál pedig nem kell többször nyomogatni ugyanazt a gombot, mert minden betűnek külön gombja van, olyan mint egy számítógép billentyűzete!
Ha éppen útközben jut eszébe valami, amit szeretne megnézni, egy okostelefonnal internetezni is lehet, ha van mobilnet, vagy otthon közvetlenül wifi-ről. Internetezéshez a menüben a földgömbhöz vagy világtérképhez hasonló ikon a böngésző, legalábbis Androidos telefonon, ha iPhone van, azon pedig egy iránytű!
Lényegében ennyi jut eszembe, amiben egy okostelefon használata különbözik egy sima mobiltelefontól!
Esetleg ajánlatot is szeretne, vagy van már konkrét típus, amit kinézett?
Utolsó szerintem ez kamu kérdés, de ha nem akkor nagyon kimerítő választ adtál.
De az nem jutott eszedbe, hogy ami neked természetes, az Klárikának nem.
Pl , mi az az ikon?
De, tisztában vagyok vele
Attól még lehet unatkozó tini kérdése.
De ha jobban megnézed a kérdést, valószínű ez is telefonról lett írva.
Ha az ü betűt ismeri akkor az ö-t is kellene.
Még aki nem ismeri a okostelefont,az szerinted a kettospontot, és a kérdőjelet megtalálja a billentyűzeten?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!