Samsung Galaxy S10+ vagy Xiaomi Mi9 (T Pro)?
Ki milyen érvet/ellenérvet tud felhozni a 2 telefonnal szemben?
Én jelenleg a Mi9-et tartom ésszerű döntésnek, de kíváncsi vagyok ki mit mond, miért éri meg 100 ezer forinttal többet fizetni egy Samsungért? Mert jelenleg egyedül a csepp- és porállóság az amiben jobb szerintem, de az eleve nem lényeges tudás, 100 ezret meg messze nem ér meg.
A másik kérdésem pedig, hogy ha Mi9-re esik a választás, akkor mi a különbség a Mi9 és a Mi9 Pro között, mert a specifikációkban nem nagyon találtam semmit, amivel többet tud, cserébe van valami kiálló bizbasz a tetején, gondolom a kamera, viszont hátlapi kamerákban mintha rosszabb lenne, mint az alap modell.
Az S10+ fotózása, videózása sokkal jobb, főleg a képstabilizálás révén.
Kérdés, hogy kinek ér meg ez ennyi plusz pénzt.
Spec nálam a Oneplust kiüti a drótnélküli töltés hiánya, a jack hiánya, a vízállóság hiánya.
A notch sem tetszik, a kijövő szelfikamera meg élettartam-problémákat okozhat.
Szerinted az iPhone annyival jobb mindennél, mint amennyivel drágább? Nem. Az emberek azért veszik meg, mert nekik ez tetszik. És persze nem mellesleg jó is. A Samsung Galaxy S10-re sincs szüksége mindenkinek. Sőt, merem állítani, hogy egy Xiaomi Mi 9SE is alkalmas minden feladatra, amire a Galaxy S10. És valójában nagy sebességbeli különbség sincs. Szóval ennyit erről. Olyan ez, mintha próbálnál összehasonlítani egy új BMW 320i-t egy Hyundai i40-nel. Valójában mindkettő jó, és mindkettő tökéletesen megfelel családi autónak, munkaeszköznek, meg úgy bármire amire autót szoktak venni az emberek. Csak az egyik 2x annyiba kerül, mint a másik. És ennek ellenére van, aki a drágábbat venné a sok apró extra miatt, amivel többet nyújt a másik autónál. Na meg a BMW név jobban cseng, mint a Hyundai.
Egyébként azt a telefont vedd, amelyikre van pénzed, és amelyik jobban tetszik, vagy amelyiket megszoktad és jobb tapasztalatod van vele.
Nekem elég rendesen ki van használva az S10+.
Főleg melóban.
Mondjuk nem tudom, hány hónap után venném észre, ha megdöglene a szelfikamera, az spec nekem lényegtelen alkatrész.
A dual SIM révén hurcolja a privát és a melós kártyát is.
Minőségbiztosítási témákhoz nagyon kell a jó fotózás, makró, rossz fényviszonyos nagy fotózás, néha a jó videó is.
A teljesítmény révén a bonyolultabb munkadarab 3D modelleket ezen nyitom meg, mert ez meg sem röccen attól, amitől a pc megáll mint a szög.
A drótnélküli töltés kíméli az USB portot.
A 128 GB tárhely már most, 4 hónapos telóval több mint félig van, úgyhogy a tárhely méret is fontos nálam.
Az IP68 olyan dolog, hogy lehet mondani, hogy nem kell, egész addig, amíg megtörténik a kis baleset, ronggyá ázás zivatarban, ügyetlen pocsolyába ejtés stb. Na olyankor meg marha jól jönne, ha lenne. Szóval kell és kész.
És akkor ehhez jön a nem feltétlenül szükséges luxus rész, ami nélkül lehetne élni, csak nagyon más érzés, a gyönyörű képernyő, amin már tényleg élvezetes videót nézni, a remek hangminőség, alapból is, hát még az AKG fülessel, a kényelmes menü, a jó testreszabhatóság, a sok szoftveres kényelmi funkció, a képernyős ujjlenyomat-olvasó kényelme, az NFC-s fizetés, kis hobbifotózáshoz is alkalmas kamerák, sorolhatnám még.
Nekem ez a csomag megérte az árát.
Ha csak arra kéne teló, hogy telefonáljak, instára szelfizzek, ilyen-olyan játékokat nyomkodjak meg némi netezés, tutira valami olcsóbbat vettem volna.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!