Samsung Galaxy A70 vagy Xiaomi Mi 9T?
Xiaomi Mi 9T !!
Samsung eléggé túlárazott, ellentétben a Xiaomi telefonok nagyon csúcs gépek tudás-ár arányban :)
"Samsung eléggé túlárazott"
Most pedig tedd ki a következő kérdést a gyakorikerdesek.hu oldalra: A Samsung Galaxy A70 túlárazott-e? És figyeld a többség mit fog válaszolni!
Először én is féltem kínait venni, de aztán 3 éve vettem (vernee volt). Nem kell, főleg a xiaomitól, hatalmas cég, majdnem huawei szintű, iszonyat jók a telóik.
Feltételezem nem részletre vennél telót, ha xiaomi is egy lehetőség. Nekem most a50-em van, ez az a70 mellett egyik legjobban árazott telefon (Samsungok közt), de a xiaomi még jobb.
Én xiaomit vettem volna a50 helyett, viszont csak részletre tudtam telekomtól. Azt mondom, ha részletre vennél, akkor samsung, teljes áron xiaomi. Szerintem a mi9 széria különösen jól sikerült, nagyon elfogadnám:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!