Beribá00 kérdése:
Samsung Galaxy a40 vagy Xiaomi Redmi Note7?
Figyelt kérdés
A két telefon "viszonylag" egy árban van,melyik éri meg jobban?
yt-ra facebook meg kisebb játékokra használnám
2019. aug. 13. 18:34
1/5 anonim válasza:
Méretben jelentős különbség van!!
Alapvetően szerintem ez döntsön.
2/5 anonim válasza:
Igazából döntetlen. A40nek jobb a kijelzője, előlapi kamerája, és pár olyan cucc van ami a másikba nincs.
RN7nek jobb az üzemideje (nagyobb akku), 48Mpx a hátsó kamerája (de, hogy valójában melyik csinál jobb képeket azt nem tudom megmondani), gondolom több szoftverfrissítést kap.
RN7 nagyobb A40nél, ha az számítana neked.
Talán RN7et venném.
3/5 A kérdező kommentje:
Méret igazából tök mindegy csak ne essen ki a kezemből,ennyi a lényeg,így mérettől függetlenül melyiket lenne érdemesebb?
2019. aug. 13. 20:39
4/5 anonim válasza:
"ne essen ki a kezemből"
Akkor A40.
5/5 A kérdező kommentje:
És az A40 eleget tud tenni az én kéréseimnek?Yt facebook kisebb játék,nem szeretném hogy lefagyjon ilyenek,nagyon köszi a segítséget mindenkinek!!
2019. aug. 14. 11:33
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!