Jófogáson hirdetek egy iPhone 7-est, és random rámírt egy nő, hogy küldjem el neki, előre utal. Mennyire lehet átverés?
Figyelt kérdés
Teljesen angolul ment az egész. Megkérdeztem, miért pont egy magyar oldalon keres HASZNÁLT iPhonet, mire azt válaszotla, hogy ez a legolcsóbb. Elvileg Észak Afrikában van valami önkéntes melón és oda kellene neki küldeni a telefont. Azt mondta whatsappon keressem. Küldött egy számot, hozzá is adtam whatsappon, egy hófehér nő van kirakva háttérképnek. Elvileg előre elküldi nekem holnap a telefon árát+ a postaköltséget.. Nem igazán tudom ezt most hova tenni, mik lehetnek ennek a történetnek a buktatói?2019. szept. 10. 19:39
11/13 A kérdező kommentje:
Nem terveztem neki elküldeni előre semmit, itt nem azzal van a baj, nekem itt főleg az volt fura hogy a bankszámlaszámom kérte csak, a nevem, és a bank nevét, valamint hogy csakis whatsappon volt hajlandó kommunikálni. Nem beszéltem vele egész tegnap mert ki is ment a fejemből, de a kivancsisag ma reggel csak ra vitt, kapott tolem egy bankszamlaszamot, kivancsi leszek :D
2019. szept. 12. 06:32
12/13 anonim válasza:
Naaa?? Engem érdekel a fejlemény!
13/13 A kérdező kommentje:
Jött a szokásos szotrival hogy majd ő küld nekem egy igazolást az utalásról és addig várakoztatva van, stb. Tudjátok, tipik átverős téma. Én meg küldtem neki egy kreált igazolást arról, hogy elküldtem a csomagját. Egy infós haverom kb 10 perc alatt photoshoppolt egyet egy aliexpresses rendelésvisszaigazolásból :D Szóval most várja az ingyen iPhone-ját :D
2019. szept. 29. 21:28
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!