menj be a rendőrségre, tegyél feljelentést, és kérdezd meg, hogy mikor tiltasd le, meg tudják-e keresni...
2010. júl. 14. 08:29
12/20 anonim válasza:
a telefonkódot ha használjátok akkor a kikapcsolt telefont már nemtudják bekapcsoni többet mert kéri a kódot. ha már ellopták akkor legalább már netudják használni.
2010. júl. 14. 08:29
13/20 anonim válasza:
Ukrajnánál elhagyja a határt 1-2 napon belül, megkapja valami kiselejtezett régi telefon IMEI számát, új szoftver és szevasz'
2010. júl. 14. 09:45
14/20 bp1985 válasza:
Mindhárom szolgáltatónál külön kell tiltani. Amúgy meg a telefonkód kiütése 2 perces munka, és működik a telefon. Rendőrségre menni baromság, nekem amikor ellopták, megneveztem az illetőt, és mégsem csináltak vele semmit.
2010. júl. 14. 10:59
15/20 anonim válasza:
a telefonkód is olyan mint a kocsiriasztó. nemmindenki ért hozzá kiütni.
2010. júl. 14. 18:01
16/20 anonim válasza:
a telefonod imei számát kéne megtudnod a szerződésen rajta van... ezzel bemész a szolgáltatóhoz és úgy le tudják tiltani h ha az illető új sim kártyát vesz bele AKKOR SEM tudja használni!!!
2010. júl. 15. 14:58
17/20 A kérdező kommentje:
Tettem feljelentést, ott azt mondták h.tiltassam le a telót is,az nem okozhat gondot az esetleges megtalálásnál.A szolgáltatónál meg azt mondták h.igen..Inkább a telót ne tiltassam le,csak a SIM-et..:O
De azt ugye már rég megtettem..
Elvileg nagyon visszaélni nem tud a telefonnal ha a SIM le van tiltva-nem?
Más SIM-mel meg végülis használhatja...
2010. júl. 15. 17:32
18/20 anonim válasza:
ha profival van dolgod akkor fujhatod a telódat sajna.
2010. júl. 17. 10:04
19/20 A kérdező kommentje:
az a lényeg h.az én kontómra ne tudja használni..Ha nem lesz meg maga a teló,azt túlélem valahogy..:s
2010. júl. 17. 10:07
20/20 anonim válasza:
Ha a SIM-et tiltattad le, akkor a te telefonszámddal már nem lehet bejelentkezni a hálózatba, tehát nem tudja használni senki. A telefont sajnos nem látod többször :(
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!