Most mit egyek, ellopták az előfizetéses telefonom?
Az az egy szerencsém van,hogy kikapcsolt állapotba,így a számot nem tudják használni.
Az előfizetés nem az én nevemen van,hanem anyukámén,aki külföldön van 2 hónapig.Ez esetben mi a teendő?
Az előfizetést át akarom tettetni egy kártyás számomra,nem akarom ugyanazt,amit elhagytam.
A papírok,szerződés itthon vannak,intézkedhetek anyukám nevébe,ha viszem a szerződéseket magammal vagy hogy működik ez?
Köszönöm!
"Az az egy szerencsém van,hogy kikapcsolt állapotba,így a számot nem tudják használni."
Ha pin kóddal védett a sim akkor valóban nem tudják használni.
-Ha csak a telefon van kóddal védve akkor a sim egy másik telefonban működhet.
"Az előfizetés nem az én nevemen van,hanem anyukámén,aki külföldön van 2 hónapig.Ez esetben mi a teendő?"
-Ő is tud intézkedni, telefonos ügyfélszolgálatunkat a +36-1/265-9210 vagy a +36-30/93-03-100-as számokon, a külföldi szolgáltató által meghatározott díj ellenében érheti el.
"Az előfizetést át akarom tettetni egy kártyás számomra,nem akarom ugyanazt,amit elhagytam."
-Ha nincs az előfizetésre aktív hűségnyilatkozat, abban az esetben semmi akadálya.
"A papírok,szerződés itthon vannak,intézkedhetek anyukám nevébe,ha viszem a szerződéseket magammal vagy hogy működik ez?"
-Meghatalmazással.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!