Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Ellopták a telómat. SIM...

Ellopták a telómat. SIM letiltva. A telefont is le akarom tiltatni. Hova menjek először?

Figyelt kérdés

Tehát a SIM már letiltva.Eddig ok.Most a telefont is le akarom tiltatni,bemennék a szolgáltatóhoz.Aztán a rendőrségre a mobil papírjaival együtt.

Állítólag IMEI szám alapján talán megtalálják..Tudom kisi rá az esély,de hátha..

Ha letiltatom a telefont magát,akkor is tudnak mit kezedni az IMEI számmal?

Mivel ugye a SIMle van tiltva max másik kártyával tudják a telefont használni...

Hova menjek először?A szolgáltatóhoz vagy a rendőrségre??

De az is lehet h.már kidobták...:s

Fogalmam sincs mi ilyenkor a teendő:S

2010. júl. 14. 07:08
1 2
 1/20 A kérdező kommentje:

*SIM

*kicsi

2010. júl. 14. 07:08
 2/20 A kérdező kommentje:
Kellhet a szolgáltatónak valamilyen rendőrségi papír?vagy fordítva?a rendőrségnek szolgáltatóé?Nem tudom hol kezdjem..:S
2010. júl. 14. 07:26
 3/20 anonim ***** válasza:
100%
Ácsi, ha valaki telót lop, az el akarja adni, nem fogja kidobni, de elárulom neked, annak, hogy valaha viszont lássad a telódat, esélye egyenlő a nullával, így a szolgálatatónál érdemes letíltani.
2010. júl. 14. 07:50
 4/20 A kérdező kommentje:
tehát ne menjek a rendőrségre?
2010. júl. 14. 07:51
 5/20 anonim ***** válasza:
100%
Feljelentést tegyél, de nem találják meg úgyse.
2010. júl. 14. 07:52
 6/20 A kérdező kommentje:

:(

Mert hallottam már pozitív példáról..hogy x nap/hét után megtalálták..IMEI alapján..

Akkor ez nem igaz?

De ha eladják, akkor nem jó ha letiltom magát a telefont...:O

2010. júl. 14. 07:54
 7/20 anonim ***** válasza:
100%
De ha eladja és le van tiltva a teló, akkor max egy darab vas az egész, a rendőrség, nem nagyon szokta keresni, igazából leszarják az ilyen teló lopásokat, mert mindennapos dolog.
2010. júl. 14. 07:56
 8/20 anonim ***** válasza:
100%
Sajnos kicsi az esélye, hogy visszakapd. Szolgáltatóhoz menj a szerződés papírjaival (igazolandó, hogy van jogalapod az imei letiltására) és ők elintézik.
2010. júl. 14. 07:56
 9/20 A kérdező kommentje:

köszi..

hát igen erre gondoltam én is,hogy vagy telefonletiltás,vagy rendőrség..A kettő együtt üti egymást:S

Akkor jobb, ha keresztet vetek rá:s

2010. júl. 14. 07:58
 10/20 anonim ***** válasza:
100%
ámenfakereszt neki viszontsohanemlátod
2010. júl. 14. 08:06
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!