Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » A telefonom kinyomja a micro...

A telefonom kinyomja a micro SD kártyát hiába csukom rá a kis tetejét?

Figyelt kérdés

Samsung C3050

elöször mikro beleraktam a kártyát vissza tudtam zárni de most hogy kiszedtem meg vissza már hiába csukom rá a kis bigyót egyből kinyomja és igy a telefon nem ismermi fel a kártyát csak akkor ha belevan nyomva teljesen

Ez ilyen xara van csinálva vagy lehet vele valamit csinálni?

2010. júl. 13. 18:56
 1/4 anonim ***** válasza:

Fogj egy gyufaszálat, és a kártya pereménél fogva óvatosan nyomd be mélyebbre, és be fog akadni, ha még egyszer megnyomod a gyufaszállal akkor meg ki fog jönni..

Így működik..

Próbáld ki.

2010. júl. 13. 19:02
 2/4 A kérdező kommentje:

köszi

mert most belement de nem tudtam hogy szedjem ki :D

2010. júl. 13. 19:08
 3/4 anonim ***** válasza:
Te aztán egy makkora túpa vagy...SZŐKE
2010. júl. 13. 19:41
 4/4 anonim ***** válasza:

Nem kell leszólni, amikor megvettem először a mobilnetet én is csak egy hét múlva jöttem rá..

Pedig én alaplapokat javítok, meg notebookokat..

Ázsiaiaknál mindenkinek szép egészséges hosszú körme van, azoknál nem kell gyufaszál és természetes is nekik..

2010. júl. 13. 19:47

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!