Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Háztartási gépek » Bojlerem túlnyomás szelepe...

Bojlerem túlnyomás szelepe csöpög, jelenleg egy kisvödörbe. Szeretném a mosdókagyló lefolyóba vezetni, de nem tudom hogyan tudnám megoldani vagy van e rá mód! Hogyan tudnám megoldani?

Figyelt kérdés
2019. júl. 13. 22:20
 1/4 anonim ***** válasza:
Először is mérd meg hogy a szelep és a mosdó kagyló között mekkora a távolság. Ha ez megvan elmész egy vizes üzletbe például ott veszel gumi csövet, fontos hogy a bojler túlfolyó szelepén lévő kis cső átmérőjét mérd meg, vagy kapd le róla és vidd el mintának hogy olyan csövet adjanak amit rátudsz húzni úgy hogy rajta is maradjon. Aztán megkéred hogy x métert vágjanak le amekkora kell hogy a mosdóhoz eltudd vezetni és ennyi. Ha valami igényes kinézetet akarsz neki akkor azt tudom javasolni hogy vezesd végig a falon mondjuk a csempén ehhez veszel kábel rögzítő talpakat, általában barkács üzletekbe, vagy Praktiker, OBI, Ikea ilyen üzletekbe biztos találsz és gyors kötözővel rátudod rögzíteni szépen és úgy végig vezeted a mosdó fölé például és ennyi.
2019. júl. 13. 22:31
 2/4 anonim ***** válasza:
Nálunk ilyen vékony csővel van a WC tartályba vezetve, kértészboltban vettük, de biztos van obiban is
2019. júl. 13. 22:31
 3/4 anonim ***** válasza:

A kérdező kérdezett a túlnyomás szelepből csöpögő vízről, a két eddigi válaszoló pedig írt a túlfolyó csövéről.

A kettő két különböző dolog, nem is egy helyen van. Ha a túlnyomás szelepnél folyik a víz, azt jó lenne megnézetni valami hozzáértővel, mert vagy tényleg magas a víznyomás és megnyit a szelep, vagy rossz a szelep, vagy valamelyik csatlakozásnál engedett el a tömítés.

2019. júl. 14. 16:35
 4/4 A kérdező kommentje:

Ilyen a szelep: [link]

És arra gondoltam ilyen csőbe bekötnék egy gumi csövet: [link] !?

2019. júl. 15. 10:10

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!