Villanytűzhelyet szeretnék bekötni, kerámialapos a felső része. Egy fázis van a lakásban 230V, milyen kábelt vegyek hozzá?
Miert ne lenne használható ??
Tökéletesen megy 1 fazisrol is nincs benne 3 fazisu motor. Természetesen ha mindent maxra kapcsol leveri a ... Hivjatok úgy ahogy akarjátok de a biztit.. azt akkor mivan ? Majd megtanulja .
Jó választás, remek berendezés! Mi is váltás előtt vagyunk, ez az ötlet tetszik! Benne van a leírásában, hogy egy fázisról is működik. A három fázis valószínűleg terhelés elosztás miatt opció (viszont ajánlott opció).
A hátoldalán a bekötő kapocsról nem találtam semmi információt, el tudom képzelni, hogy ott a megfelelő helyre csatlakoztatva valósul meg külön a 3 és az 1 fázisú működési mód.
Egy dolgot viszont nem látok, a megadott 1 fázisú kábel keresztmetszet információit! A leírásban a H05VV-F kábelből sok keresztmetszetű létezik.
Ha nem akar az ember kábel keresztmetszetet számolni, akkor ránézésre a megadott olvadó biztosító átmérőből lehet csak valamennyire kikövetkeztetni:
3 fázisnál (+föld) 4x1,5 mm2,
1 fázisnál 3x6 mm2.
Én azért nem kalkulálnék azzal, hogy egyszerre nem lesz több funkció használva. Megjön anyós karácsonykor, nekiesik sütni főzni mire te hazajössz, mindennel gyorsan kész legyen, és mire hazajössz, a tűzoltókat látod a ház előtt ahogy oltják.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!