Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Háztartási gépek » Megérné venni vagy készíteni...

Megérné venni vagy készíteni egy mobilklímát?

Figyelt kérdés

Gondolom és látom is, hogy mennyien kérdezték ezt már, és tudom, hogy egy klímának két oldala van, az egyik meleg, a másik hideg, így esélytelen egy olcsó dobozzal -20 fokot varázsolni, de mégis...

Adott ez a cucc:

[link]

Ahogy olvasom, ez úgy működik, hogy beletöltött vízre fújja a ventilátor a hideget, vagy nem tudom, és akkor úgy hűt.

Tetszeni azért nem tetszik, mert vizet kér. Gondoltam arra, hogy veszek egy asztali ventit, egy vödör tetéjét kivágom, hogy beilleszkedjen a lyukba, aztán a vödör oldalán lévő kisebb lyukakon menne ki a befújt levegő, de csakis azután, hogy a vödörben lévő jégakku lehűtőtte. Sok jégakku egy kisebb hűtőtáskában is jó hideget csinál, akkor egy kisebb vödröt is le kéne hűtsön belülről.

Egy mindössze 12 négyzetméteres kis szobát szeretnék vele elviselhetővé (nem jéghideggé!) tenni a nyáron. Ez mennyire lehetséges, és ha egész nap járatom akkor is, ha nem vagyok bent, esetleg a hajnali óráktól kezdve zárt ajtónál, ablaknál, hány fokot produkálna, úgy körülbelül?

2019. jún. 7. 01:47
1 2 3
 21/21 anonim ***** válasza:

Nekem van mobil klímám,ehhez egy lyukat kell vágni a falon,ahol egy csövön keresztül távozhat a meleg oldali levegő.

Viszont amíg működik,addig borzalmasan zajos,viszont amint kikapcsolod,egyből meleg lesz,ezért inkább nem is használom.

Ha kílma,akkor csakis tisztességes split.

(Én is agyaltam a jeges vödrös ventis ötleten régen,hidd el nem működik :D )

2019. jún. 10. 23:10
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!