Hogyan tegyem tönkre a régi hűtőt?
Könnyű lenne elintézni, csak azzal meg a légkört károsítanád (ózonréteg pusztítása).
Bár nem tudom, egy 17 évesben milyen hűtőközeg van.
Sok menhelyen csinálnak belőlük kutyaólat, mert jó a hőszigetelése. Kutyád van?
Ha nincs, akkor add le egy menhelynek, vagy egy suliba, ahol gyűjtenek elektronikai hulladékot.
Amikor a férjed nincs otthon, add le olyan helyen, ahol átvesznek elektronikai hulladékot. Talán ezzel a módszerrel lehet a legkevesebb kárt okozni a környezetre nézve.
Ha még működik, add el/ajándékozd el!
Lehet, hogy a férjednek fel sem tűnne, hogy nincs már nálatok. Ha pedig nem ragaszkodik hozzá, akkor ideges sem lesz, ha mégis kiderül.
SZEXMEGVONÁS!!
Addig nem kap p..it amig ki nem dobja a hűtőt!
Tudom... férfi vagyok. Mindenre így vesz rá a Zasszony! :D
(de nem bánom! :) )
Na ha nekem ilyen feleségem lenne, aki a hátam mögött ilyen aljas módon szervezkedik, akkor a csaj menne, a hűtő maradna.
Manipulatív perszóna, most egy hűtő a tét, mi lesz később? Szánalmas, hogy az egyenes beszéd helyett ilyen módszereken gondolkozik valaki.
Mi jöhet még? Ha majd gyerek kéne, ő meg nem akar, akkor ki lesz szúrva egy tűvel az óvszer?
Véleményem szerint ezt meg lehetett volna fogalmazni udvariasabban is.
A hölgy állítása szerint ő vásárolta annak idején a hűtőt, így minden joga megvan ahhoz is, hogy eladja/elajándékozza, akár a férje tudta/beleegyezése nélkül.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!