Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Háztartási gépek » Hogyan tegyem tönkre a régi...

Hogyan tegyem tönkre a régi hűtőt?

Figyelt kérdés
Van egy vagy 17 éves hűtőnk amit a férjem nem akar kidobni. De ő egy gyűjtögető. Nem használjuk semmire csak foglalja a helyet. Tönkre tudom tenni valamivel nyom nélkül? A hűtőt én vettem annó, nincs eszmei értéke számára, csak “majd jó lesz az még valamire”.

2019. máj. 5. 17:01
 1/7 anonim ***** válasza:

Könnyű lenne elintézni, csak azzal meg a légkört károsítanád (ózonréteg pusztítása).

Bár nem tudom, egy 17 évesben milyen hűtőközeg van.

2019. máj. 5. 17:06
 2/7 anonim ***** válasza:

Sok menhelyen csinálnak belőlük kutyaólat, mert jó a hőszigetelése. Kutyád van?

Ha nincs, akkor add le egy menhelynek, vagy egy suliba, ahol gyűjtenek elektronikai hulladékot.

2019. máj. 5. 17:13
 3/7 anonim válasza:

Amikor a férjed nincs otthon, add le olyan helyen, ahol átvesznek elektronikai hulladékot. Talán ezzel a módszerrel lehet a legkevesebb kárt okozni a környezetre nézve.

Ha még működik, add el/ajándékozd el!

Lehet, hogy a férjednek fel sem tűnne, hogy nincs már nálatok. Ha pedig nem ragaszkodik hozzá, akkor ideges sem lesz, ha mégis kiderül.

2019. máj. 5. 17:15
 4/7 anonim ***** válasza:
Ne tedd tönkre sehogy! Add oda valakinek, aki hasznát veszi!
2019. máj. 5. 17:26
 5/7 anonim ***** válasza:
28%

SZEXMEGVONÁS!!

Addig nem kap p..it amig ki nem dobja a hűtőt!

Tudom... férfi vagyok. Mindenre így vesz rá a Zasszony! :D

(de nem bánom! :) )

2019. máj. 5. 20:01
 6/7 anonim ***** válasza:

Na ha nekem ilyen feleségem lenne, aki a hátam mögött ilyen aljas módon szervezkedik, akkor a csaj menne, a hűtő maradna.

Manipulatív perszóna, most egy hűtő a tét, mi lesz később? Szánalmas, hogy az egyenes beszéd helyett ilyen módszereken gondolkozik valaki.

Mi jöhet még? Ha majd gyerek kéne, ő meg nem akar, akkor ki lesz szúrva egy tűvel az óvszer?

2019. máj. 5. 21:10
 7/7 anonim válasza:

Véleményem szerint ezt meg lehetett volna fogalmazni udvariasabban is.

A hölgy állítása szerint ő vásárolta annak idején a hűtőt, így minden joga megvan ahhoz is, hogy eladja/elajándékozza, akár a férje tudta/beleegyezése nélkül.

2019. máj. 5. 22:05

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!