Tönkre tehette e a telefon akkumulátorát a régi teherautó szivargyujtoja?
Csak azt nem értem, hogy hálózati adapterrel nem szabad neked letesztelni a működést, vagy azt miért nem írod?
A telefon akkuját nehéz lenne tönkretenni, mert a telefonban van a töltésszabályzó, gyakorlatilag az is védi az akkut, de még az akkuban is van egy külön biztonsági védelem, ha előbbi áramkör meghibásodna.
Köszönöm az eddigi válaszokat!
Tönkre valóban nem tette, hálózati töltővel hibátlan, és másik autóval is hibátlan, ugyanazzal a szivargyújtós töltővel.
Rámértem feszültség mérővel, és sajnos nagyon gyenge és ingadozó a feszültség. Ez lehet a magyarázat arra is, hogy miért ég ki hetente egy izzó a teherautón.
#3 válaszban nem fejtettem ki bővebben, illetve a kérdésben szereplő állításra éleztem ki a dolgot.
Tehát az akkut így nehéz lenne tönkretenni, viszont a telefonban lévő töltésszabályzó bizonyos feszültség felett tönkremegy természetesen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!